PEVAČICA NEPREPOZNATLJIVA, PORODICA ZABRINUTA ZA NJENO ZDRAVLJE: Emina pati posle razvoda? Smršala 10 kilograma! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

STRAŠNO

PEVAČICA NEPREPOZNATLJIVA, PORODICA ZABRINUTA ZA NJENO ZDRAVLJE: Emina pati posle razvoda? Smršala 10 kilograma! (FOTO)

Stars -

Emina Jahović nedavno je usnimljena na jahti svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, nakon čega su mediji u Turskoj pisali da su se njih dvoje pomirili. Ovoga puta tamošnji mediji pišu da su njeni članovi porodice zabrinuti za zdravlje pevačice.

Po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, Emina ostavlja utisak osobe koja je naglo smršala, zbog čega su odmah počele da je prate priče kako je izgubila čak deset kilograma.

"Emina u poslednje vreme preživljava stres. Posebno je pogodila činjenica da više nije sa Mustafom, a kada se nađu na istom mestu, ona ne može da podnese njegovu blizinu, posebno sada, kada zna da više nisu u braku", priča izvor blizak pevačici.

Sunday mood ?

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

"Ona ništa ne jede. Po ceo dan je ili u studiju ili na treninzima, a ne vodi računa o ishrani. Svi joj govorimo da je na ivici anoreksije. Bukvalno ne izgleda više kao nekad. Stalno je neraspoložena i nervozna. Sa njom ne može normalno da se priča", dodaje izvor.

Takođe, Emina Jahović mnogo trenirala u poslednje vreme, a upravo bi posvećenost svom fizičkom izgledu mogao da bude jedan od uzroka zašto je pevačica smršala deset kilograma.

Bebek walk #istanbul #today #goodvibes

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Kurir.rs/ Pink / Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track