SRBIJA JU JE UPOZNALA U RIJALITIJIMA, A NEMA VEĆEG SKANDAL MAJSTORA: Jelenu Golubović prate tuče, pretnje i svađe, a ovo su najgore! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

KONTROVERZNA

SRBIJA JU JE UPOZNALA U RIJALITIJIMA, A NEMA VEĆEG SKANDAL MAJSTORA: Jelenu Golubović prate tuče, pretnje i svađe, a ovo su najgore! (VIDEO)

Stars -

Jelena Golubović je jedna od najkontroverznijih javnih ličnosti, koju su gledaoci imali priliku da vide u rijaliti programima.

Njen život ispunjen je skandalima, a često je izazivala toliki bes u ljudima da su fizički nasrtali na nju, pa se povremeno umešala i policija.

foto: Printskrin

Rediteljka je pre nekoliko dana navela da ju je komšinica kroz zgradu jurila nožem i pretila da će je ubiti nakon čega se za pomoć obratila nadležnim organima.

Prvi sukob na televiziji Jelena je imala sa Vesnom Vukelić Vendi, koju je prozvala da nije adekvatna osoba da odglumi jaku istorijsku ličnost poput Drage Mašin. Vendi je Jelenu nazvala "poznatim anonimusom", "pseudo glumicom" i "pseudo rediteljkom", a kasnije je došlo i do fizičkog obračuna između njih dve.

foto: Damir Dervišagić

2013. godine je učestvovala na "Farmi 5" i osvojila je 50.000 evra. Izjavila je da će novac uložiti u predstavu i da će pomoći bratu koji živi na Filipinima. Jeleni je podršku joj je pružio samo pevač Čupo Kalač koji ju je, par minuta pre nego što je proglašena za pobednika, zaprosio. Međutim, kada su ušli u "Parove" oni su raksinuli, a Čupo je rekao da će je smestiti u zatvor jer je pretila njegovoj ćerki.

Početkom 2015. godine je prvi put bila u "Parovima" gde ju je napao pevač Hasan Dudić. On je rekao da je to uradio jer ga je Jelena vređala po nacionalnoj osnovi i spominjala mu decu. Jelena se svađala i sa Majom Nikolić i Bakijem B3, ali i brojnim ličnostima, pa je dobila i batine od Slađe Petrušić, a nekoliko puta se fizički obračunala i sa Anđelom Vešticom.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track