ŽELJKO OBUKAO BOŠKA, OVAJ HTEO U ZEMLJU DA PROPADNE! MALO KO JE ZNAO: Voditelj ućutkivao fanove kad su mu skandirali ime, NASTAO POTPUNI FIJASKO! (FOTO)
Foto: Printscreen

ZAPLAKALI OD SMEHA

ŽELJKO OBUKAO BOŠKA, OVAJ HTEO U ZEMLJU DA PROPADNE! MALO KO JE ZNAO: Voditelj ućutkivao fanove kad su mu skandirali ime, NASTAO POTPUNI FIJASKO! (FOTO)

Stars -

Boško Jakovljević udružio je snage sa pevačem Željkom Joksimovićem i prepričao anegdotu sa crnogorskog primorja, kada je čitavim bićem želeo da ga, uprkos ogromnom uspehu, niko ne prepozna!

foto: Printscreen

"Meni se nikad nije dopadala ta velika popularnost, kad te svi prepoznaju na ulici, ali je bila. Evo, Željko i ja imamo jedno iskustvo", počeo je on u emisiji Magazin In, pa nastavio: "On je pevao u Herceg Novom, ja sam vodio budvanski festival i kaže: 'Ajmo zajedno na taj nastup'. Rekao sam 'Ma, neću'..." kada ga je pevač prekinuo te kroz smeh objasnio da su ipak pošli zajedno, iako voditelj nije bio odeven kako treba.

Svima je već bilo jasno da će od smeha uskoro i zaplakati. Haris Džinović im se tamo, kako napominju, pridružio.

"I, ja sam nešto krenuo po gradu i Željko kao: 'Evo ti, obuci ovo' pošto nisam bio pripremljen. Naravno, najružniji džemper mi je dao!" na šta je pevač dodao kako je zapravo u pitanju bio veoma lep i končani džemper.

"On je izgledao kao zvezda, a ja kao Pepeljugina sestra", prokomentarisao je Boško na to i nasmejao sve.

foto: Printscreen

"I, mi idemo kroz gužvu, dolazimo tamo, čuje se 'Željko!', 'Haris!'..." nastavio je Željko, te opet kroz osmeh dodao da, kada je neko iz publike ipak prepoznao Boška koji se sve vreme krio, da je voditelj odbrusio: "Beži tamo!"

"Moram da se opravdam. Tad je to bilo, bukvalno, vidi te jedan - vidi te još sto! A ja sam bio u fazonu - idu njih dvojica, a ja ću da se provučem, niko me ne vidi...", pa kada je čuo svoje ime samo je promrmljao: "Ćuti" i brzo nastavio pravo.

Kada vam nije dan, najpre bi se skrili u mišju rupu, međutim kao poznata ličnost to je očito i te kako teško uraditi.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track