BANE ČOLAK JAVNO PROGOVORIO O ZERININOJ TRUDNOĆI: Daće Bog! Još to kad bi se desilo BIO BIH NAJSREĆNIJI (FOTO)
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

BANE ČOLAK JAVNO PROGOVORIO O ZERININOJ TRUDNOĆI: Daće Bog! Još to kad bi se desilo BIO BIH NAJSREĆNIJI (FOTO)

Stars -

Odmah po završetku "Zadruge", Bane Čolak uplovio je u vezu sa Zerinom Hećo. Zerina je, dok je Bane boravio u Beloj kući, bila u vili "Parova". Njihova ljubav krenula je punom parom napred, pa su se u jednom trenutku čak i pročule priče o tome kako par očekuje prinovu.

"Istina je da sam išla na ginekološki pregled, što je za jednu ženu koja vodi računa o sebi sasvim normalno. Svakih pola godine obavljam rutinske ginekološke preglede. Promene ponašanja, odnosno raspoloženja su rezultat stresnih situacija u zadnjem periodu, odnosno po izlasku iz rijalitija, imam puno obaveza i trudim se da sve uklopim", otkrila je ona za Pink, pa nastavila: "I porodicu, vezu i na neki način poslovni život, tako da daleko od toga da je trudnoća u pitanju", rekla je tada Zerina.

foto: Printscreen/Instagram

Sada se javnosti po tom pitanju obratio i sam Bane, koji ističe kako je to jedan od trenutaka koje zapravo priželjkuje.

"Naravno da to nije istina. Naravno da se povela priča oko toga... Ja sam objasnio, kao i moja devojka Zerina, o čemu se radi i kako je potekla ta priča. Ja bih, iskreno, bio najsrećniji da je to istina. Ali, na žalost, trenutno nije. Što ne znači da neće biti", rekao je on u emisiji "Zadruga, narod pita" i dodao: "Daće Bog".

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track