BANALNO JE I SMEŠNO DA UČESTVUJEM, NIJE MI POTREBAN TAKAV PROGRAM: Tijana Ajfon ipak neće ući u rijaliti, pokreće OZBILJAN biznis!
Foto: Dragana Udovičić

OGASILA SE

BANALNO JE I SMEŠNO DA UČESTVUJEM, NIJE MI POTREBAN TAKAV PROGRAM: Tijana Ajfon ipak neće ući u rijaliti, pokreće OZBILJAN biznis!

Stars -

Tijana Maksimović Ajfon otkirva da u planu nema učestovovanje u rijaliti programima, iako se tako pisalo.

"Nije istina da ću učestvovati u rijalitiju. Dobila sam dobru ponudu, ali kako sam starija sve više mi je banalno i smešno da učestvujem u takvoj vrsti programa i trpim ono što ne moram. Izgradila sam sebi mogućnost da ne moram da prihvatam ništa i na kraju sam prelomila da neću biti deo nijednog. Takva sam osoba da mi povremeno dođe da se zezam i proverim koliko sam psihički jača od poslednjeg puta kada sam bila deo takve priče, ali ipak me spreči činjenica da sam dosta toga uradila kako bih pobegla od svega što rijalitiji nose", kaže Tijana i otkriva da već neko vreme radi na tome da započne svoj biznis.

foto: Dragan Kadić

"Nekako je normalno da što ste stariji razmišljate o budućnosti i tome da se na duže staze obezbedite. Više od pola godine planiram pokretanje biznisa i uzimanje lokala u koji ću uložiti dosta i napraviti nešto što će imati smisla. Ne razmišljam da stanem na jednom lokalu, već mi je cilj da napravim ozbiljan posao i da kroz pet, šest godina mogu da živim bez obaveza dok drugi rade za mene", objašnjava starleta i dodaje da bi ponovno učešće u rijalitiju narušilo ozbiljnost planova koje ima.

"Ozbiljno shvatam svoje ciljeve i ne želim da godinama tapkam u jednom mestu. Rijaliti program nekome je potreban, što podržavam, ali meni zaista nije. Pokušavam da zadržim misli na svojim planovima i da ih ostvarim u što kraćem roku, a tome u prilog nikako ne bi išlo da ponovo budem zatvorena negde i da trošim svoju energiju", zaključuje Makimovićeva.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja