Najnovije vesti

POSLE RAZVODA SVI SU PRIČALI DA JOJ JE ZDRAVLJE UGROŽENO, ALI MUKA S DECOM BILA JE KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Emina Jahović otkrila kako je ponovo STALA NA NOGE!
Foto: Dragan Kadić

MOĆNO

POSLE RAZVODA SVI SU PRIČALI DA JOJ JE ZDRAVLJE UGROŽENO, ALI MUKA S DECOM BILA JE KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Emina Jahović otkrila kako je ponovo STALA NA NOGE!

Stars

Emina Jahović i Mustafa Sandal stavili su tačku na desetogodišnji brak 6. juna.

Par je u saopštenju koje je izdao još u februaru objasnio situaciju javnosti rečima:

 

"Od danas, zbog naše dece Jamana i Javuza ovaj kraj braka neće biti i kraj našeg prijateljstva i zajedništva. Poštovanje je ono što i dalje umnogome gajimo jedno prema drugom i tako će se ubuduće nastaviti. Isto razumevanje očekujemo i od vas, novinara i javnog mnjenja, da zbog naše dece ispoštujete ovu odluku i na ovome neka se završi. Hvala puno".

 

Formalnost trajala je manje od pola sata, a poznata pevačica je, kako se navodi, postala milionerka. Tim povodom dobila je 2 miliona evra od prodaje vile u Istanbulu, kuću od 250.000 evra u Beogradu, 2.800 evra alimentacije, 950 evra mesečno za sinove, 11.300 evra za letnji odmor, automobil od 50.000 evra i mogućnost da 3 meseca godišnje koristi brod sada već bivšeg supruga.

 

foto: Dragan Kadić

U tom periodu se sumnjalo da je usled problema na emotivnom planu izgubila oko 10 kilograma, ali prave muke nastale su kada je svojim očima videla kako se krah braka odrazio na njene sinove. Iako mališani nisu još uvek dovoljno zreli da shvate šta se zaista zbilo, Jaman je imao problema sa spavanjem, te se atraktivna brineta obratila za pomoć sestri koja je dečiji psihijatar.

 

"Nastavili smo da živimo živote normalno, samo na novi način", jasna je bila Emina kasnije.

 

Međutim, sada je putem društvene mreže Instagram objasnila javnosti koliko je važno kroz život naučiti ići samo napred, bez obzira na poteškoće koje se mogu naći na putu. Sa bivšim suprugom gradi jak prijateljski odnos i oboma su im deca na prvom mestu, a ona zato poručuje:

 

"Čovek treba da gleda unazad samo onda kada proverava koliko je daleko dogurao".

 

Porodični mir i sklad svakako su njen najveći pokretač, pa i nakon razvoda.

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

(Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...