NAKON KIJE, OGLASIO SE I SLOBA: Lunina odluka da uđe u Zadrugu 2 ZAPREPASTILA je sve, a evo šta kaže njen bivši ljubavnik!
Foto: Damir Dervišagić

izneo svoje mišljenje

NAKON KIJE, OGLASIO SE I SLOBA: Lunina odluka da uđe u Zadrugu 2 ZAPREPASTILA je sve, a evo šta kaže njen bivši ljubavnik!

Stars -

Blogerka Luna Đogani je donela odluku da uđe u "Zadrugu 2", iako su se njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani protovili tome.

Javnost je u šoku zbog te informacije jer nakon što je u prvoj sezoni rijalitija uplovila u vezu sa oženjenim Slobom Radnaovićem, ovo niko nije očekivao.

Vest je zaprepastila javnost, a nakon što se oglasila Kristina Kija Kockar, svoje mišljenje o ulasku svoje nekadašnje ljubavnice u rijaliti dao je i pevač.

foto: Damir Dervišagić

"Nije moje da to komentarišem. Ne znam, ako ona misli da to tako treba, ja joj želim svu sreću. Očekujem da neće nasedati na provokacije, da će se malo opustiti, da neće sve shvatati lično i da će biti pozitivna", rekao je Sloba.

Na pitanje da li bi on ponovo učestvovao u "Zadruzi" ili došao kao muzički gost na žurkama, kaže:

"Ne. Na žurkama svakako, ali kao takmičar ne. Kad se budemo videli na tim žurkama neće biti ništa, to je sve bilo pa prošlo. Kad odem tamo ponašaću se profesionalno", rekao je Radanović.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track