ŠTA DA KAŽEM MALIM LJUDIMA SA VELIKIM KOMPLEKSIMA? Svi je pljuju što ulazi u Zadrugu 2, a sada je Luna ZAPUŠILA usta hejterima! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

NIJE MOGLA DA PREĆUTI

ŠTA DA KAŽEM MALIM LJUDIMA SA VELIKIM KOMPLEKSIMA? Svi je pljuju što ulazi u Zadrugu 2, a sada je Luna ZAPUŠILA usta hejterima! (FOTO)

Stars -

Blogerka Luna Đogani je ovih dana ponovo u centru pažnje zbog najave da će ući u "Zadrugu 2", što je iznenadilo javnost.

Niko ne može da veruje da se odlučila na taj potez nakon što je u prvoj sezoni ušla u vezu sa tada oženjenim Slobom Radanovićem. Njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani nisu bili za to da se ponovo useli u Belu kuću, čak je pevačica javno izjavila da neće imati više njenu podršku. Oglasili su se i Kija i Sloba i izneli svoj komentar na tu vest, a na internetu su u jeku negodovanja zbog njenog učešća.

Đoganijeva se oglasila na Instagramu i jednom porukom zapušila usta hejterima.

"Dok ti pričaš o meni, ja želim sve najbolje. Šta da kažem malim ljudima sa velikim kompleksima? Njihovo je da pljuju, a tvoje je da posmatraš sa distance i zapamtiš kakav ne smeš postati", pisalo je na slici koju je postavila, a u opisu je dodala:

"Dobar dan, gledajte svoje "lepe" živote. A da nemate ih. Volim vas".

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track