PRIJAVILI JE ZBOG LAŽNOG IDENTITETA, A SADA JE STAVILA TAČKU: Ovako je Kija odgovorila na sve PROZIVKE!
Foto: Damir Dervišagić

stavila tačku na nagađanja

PRIJAVILI JE ZBOG LAŽNOG IDENTITETA, A SADA JE STAVILA TAČKU: Ovako je Kija odgovorila na sve PROZIVKE!

Stars -

Kristina Kija Kockar je tokom boravka u "Zadruzi" pobrala simpatije publike, a dokaz za to je i pobeda koju je na kraju odnela.

Kada se nakon izlaska iz Bele kuće dohvatila mikrofona i sa grupom "Ministarke" snimila pesmu "Ne vraćam se na staro" bacila je u trans celu Srbiju.

Međutim, nedavno je imala neprijatnost na Fejsbuku jer joj je ugašen profil zbog navodno lažnog identiteta. Počele su spekulacije o poreklu njenog prezimena Kockar, a stjurdesaje sada dolučila da stavi tačku na sve priče i nagađanja.

"Moj otac je rođen u Kikindi, kao i njegov otac. Tako da smo mi tamo već starosedeoci. Negde sam čitala da je to Bunjevačko prezime. To je neki drugi narod koji je živeo na području Austrougarske. Ali, takođe postoji i neka teorija kada su Turci bili na području Srbije, kada su popisivali stanovništvo, ko nije hteo da kaže prezime oni su davali po nekom poroku, po nečemu po čemu je ta porodica bila poznata. Možda mi je neki čukundeda bio kockar, pa su tako stavili ili je moja porodica tako namerno stavila", rekla je Kija.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja