LAZAR RISTOVSKI PRODAJE KUĆU U ZEMUNU ZA 360.000 EVRA: Glumac zapao u probleme zbog filma o kralju Petru (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

Otkrivamo

LAZAR RISTOVSKI PRODAJE KUĆU U ZEMUNU ZA 360.000 EVRA: Glumac zapao u probleme zbog filma o kralju Petru (FOTO)

Stars -

Lazar Ristovski prodaje svoju kuću na Gardošu kako bi završio novi film "Kralj Petar Prvi", saznaje Kurir.

Preko jednog sajta za prodaju nekretnina proslavljeni glumac oglasio je da hitno prodaje vilu koja se nalazi u najlepšem delu Zemuna za 360.000 evra.

- Lepa kuća u Zemunu, kod kule, s dvorištem i malim bazenom. Ima pet soba i dva kupatila, a njena površina je 182 kvadrata, s dvorištem 240 - piše u opisu oglasa koje postavljen pre dva dana.

foto: Print Sreen

Snimanje filma "Kralj Petar Prvi", koji će biti u bioskopima od 11. novembra, završeno je, a prodaja ulaznica je uveliko počela. Međutim, Lazar Ristovski, koji je producent ovog ostvarenja, i sam je priznao da nije još uspeo da zatvori budžet projekta od 2,4 miliona evra, pa se odlučio da proda vrednu nekretninu. - Nisam naišao na odziv, naročito onih koji imaju para, a to su srpski tajkuni. Niko od njih nije dao dinar za ovaj projekat. Na kraju sam srećan zbog toga, jer oni to nisu ni zaslužili. Nisam još zatvorio budžet - objasnio je Ristovski na završetku snimanja.

foto: Print Sreen

Naša saznanja potvrdio je i glumac, koji se trenutno nalazi na Krfu. - Prinuđen sam da prodam kuću. Morao sam već da prodam i potkrovlje u kojem sam tada živeo da bih završio film "Belo odelo", a sad me čeka ista sudbina kao producenta na kraju karijere. Trenutno se nalazim na Krfu, u Srpskoj kući, i film mora biti na najvišem nivou. Moja obaveza i obaveza mog sina Petra jeste da napravimo film kako valja do kraja i zbog toga prodajem i kuću i okućnicu - kaže Ristovski.

I kralj ima dusu...kod svoje kuce na Gardosu? #Kingpeterthefirst

A post shared by Lazar Ristovski (@lazar.ristovski) on

Inače, Lazar je dugogodišnji stanovnik Zemuna, a i proglašen je za počasnog građanina ove opštine, koju poredi s pariskim Monmartrom i mađarskom Sent Andrejom. Lazar je svojevremeno potvrdio onu čuvenu koju svi Zemunci često spominju - Zemun i Gardoš su država za sebe, tako da će mu odlazak iz doma verovatno teško pasti.

- Biti prorok u svom selu je najteže. Tako kaže poslovica. Niti je Zemun selo, niti sam ja prorok, niti to nameravam da budem, ali dobiti takvo priznanje od svojih sugrađana je velika čast. Ovo priznanje sigurno nije po partijskoj liniji, jer ja partijama ne pripadam. Valjda su oni koji su me predložili i odabrali cenili samo moj rad. A radio sam dosta. Koliko dobro i koliko za dobrobit drugih, pa i mog Zemuna, zna moja publika i moji sugrađani - rekao je tada Ristovski i dodao:

Scena iz filma Kralj Petar Prvi
Scena iz filma Kralj Petar Prvifoto: Promo

- Znam samo da se osećam posebnim što sam Zemunac. Tu sam se oženio, dobio decu, kupio kuću na Gardošu. Zemun je moj život, a prema svom životu smo, bez obzira na to što ga najviše volimo, često nepravedni i grubi.

Kurir.rs/ Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track