LUNA TVRDI DA SU SAMO PRIJATELJI, A NE RAZDVAJAJU SE: Đoganijeva i Gastoz zajedno ulaze u Zadrugu 2?
Foto: Damir Dervišagić

ON JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA

LUNA TVRDI DA SU SAMO PRIJATELJI, A NE RAZDVAJAJU SE: Đoganijeva i Gastoz zajedno ulaze u Zadrugu 2?

Stars -

Nenad Marinković Gastoz objavio je na svom Instagram storiju video snimak na kojem se vidi da uživa u društvu bivše zadrugarke i blogerke Lune Đogani.

Kako se uveliko priča da će zajedno ući u "Zadrugu" 2, Gastoz je te glasine podgrejao snimivši blogerku u jednom restoranu gde su proveli vreme zajedno. Iako Luna u jednom trenutku postavlja ruku da je ne snima, vidi se osmeh na njenom licu koji govori da uživa u Marinkovićevom društvu.

"Zamisli ti šta sam ja doživeo. Ko sam ja. Kao nemoj da me snimaš", govori Nenad u toku snimanja i dodaje:

"Ajde Zadruga, ajde fanovi sad", rekao je Marinković.

Oni provode sve više vremena zajedno, a zajedno će napraviti pravi šou u Šimanovcima jer Gastoz je dobio odličnu ponudu da uđe u rijaliti.

foto: Happy screenshot

"Gastoz je jedan od najboljih igrača i savetuje Lunu na najbolji mogući način. Objašnjava joj kako da iz svega što joj se izdešavalo izvuče ono najbolje i da na sve gleda kao na dobu školu koja ju je nečemu naučila. Luni je oduvek prijala Gastozova energija i od kako su se upoznali odlično se slažu. Oduvek je smatrala da je jedan od najharizmatičnijih ličnosti koje poznaje i da je samo on, pored porodice, ume da nasmeje u trenucima kada joj je najteže", priča izvor blizak Marinkoviću.

SLOBA RADANOVIĆ PRIZNAO ZBOG ČEGA SE KAJE POSLE RIJALITIJA I JOŠ MNOGO TOGA: Ovako je pevač odgovorio na pitanje koja je bolja u seksu, LUNA ILI KIJA!

"Đoganijeva mu je ispričala kako nema podrušku roditelja da ponovo uđe u Zadrugu, jer ne žele da ponovo prolazi kroz isto. Plaše se da će nacija opet da osuđuje njihovo dete, a Marinković joj je ispričao da sada ima priliku da pokaže svoje pravo lice i da će joj on biti desna ruka u rijalitiju, ako uđu zajedno", dodaje izvor blizak Marinkoviću.

Podsećamo i da je Luna juče na svom Instagram profilu objavila fotografiju skupih čokoladica i označila Gastoza, zbog čega nema sumnje da su bliži neko ikada.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track