INCIDENT NA DORĆOLU

EKSKLUZIVNI SNIMAK! POGLEDAJTE KAKO JE PRETUČENA VODITELJKA RTS: Nakon rasprave, Slađanu Tomašević komšinica je rukom udarila u glavu!

Stars -

Voditeljku RTS Slađanu Tomašević napala je jedna komšinica u hodniku zgrade u kojoj živi na Dorćolu, a Kurir ekskluzivno objavljuje snimak napada!

Naime, voditeljka RTS-a je, kako se može videti na snimku, ušla u zgradu u kojoj je u tom trenutku stajao komšija sa ćerkom.

Slađana je prošla pored njih, ali je u jednom trenutku zastala i okrenula se. Nastala je kratka rasprava i tada je ćerka komšije voditeljku snažno udarila spoljnim delom šake u glavu.

foto: Printscreen/Instagram

Napadnuta voditeljka, iako u šoku, nije uzvratila udarac, već se vratila u stan i o svemu obavestila policiju. Ona je danas za Kurir potvrdila da je napadnuta i opisala šta se dogodilo.

"Na žalost, tačno je da se incident dogodio i naravno da sam o tom događaju odmah obavestila nadležne državne organe. Po nalogu tužilaštva, uzeti su svi potrebni dokazi, kao i video snimak sa sigurnosnih kamera zgrade, gde se više nego jasno vidi sam događaj. U vezi sa tim, nadležni organi rade svoj posao i ja ne bih ništa dalje komentarisala", rekla je Slađana Tomašević.

Sve ovo nanelo je nemerljiv stres mojoj porodici i meni.

Što se tiče "pomenute nadogradnje", želim da naglasim da je sve urađeno u skladu sa zakonom i uz sve potrebne dozvole i saglasnosti, koje sam ako je to uopšte nekome bitno, čekala više od devet godina. Svesna svoje odgovornosti i posla kojim se bavim, nikada ne bih uradila ništa što je u suprotnosti sa bilo kojim zakonom.

Kao osoba koja se bavi javnim poslom, osuđujem svaki vid nasilja - kako fizičkog, tako i psihičkog" - kazala je ona.

(Kurir/D.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track