IMAMO MI MNOGO TEMA, BIĆE ZANIMLJIVO: Zorica Marković ima NERAŠČIŠĆENE račune sa  Mirkom Gavrićem i najavljuje HAOS u Zadruzi 2!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

spremna kao zapeta puška

IMAMO MI MNOGO TEMA, BIĆE ZANIMLJIVO: Zorica Marković ima NERAŠČIŠĆENE račune sa Mirkom Gavrićem i najavljuje HAOS u Zadruzi 2!

Stars -

Pevačica Zorica Marković je poznata po svojim učešćima u rijalitijima, a sada je spremna za novi izazov da i u "Zadruzi 2 " dobro pdrodrma Belu kuću.

S obzirom na to da je u Zadruzi 2" siguran učesnik Mirko Gavrić sa kojim Markovićeva ima neraščišćene račune, sigurno je će atmosfera biti uzavrela.

"Baš bih volela da uđe Mirko Gavrić. Jedva čekam da se zajedno nađemo u istom prostoru. Imamo mi mnogo tema, prijatelju! Da li će biti slatko kao sladoled i slano kao pita, ne znam, ali biće zanimljivo", kaže Zorica i najavljuje sukobe sa Gavrićem, kog je optužila da ju je javno ogovarao u jednom uživo ukljućenju na Instagramu, i to sa najboljom drugaricom Anabelom Atijas, te je protiv njih rešila da presavije tabak.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Markovićeva kaže da neće tražiti dečka u rijalitiju.

"Kakav crni dečko, ja sam ozbiljna žena! Kroz osmeh i šalu i seme krvavo ispunjavam želje i čestitke majmuna koji žele preko mene da dođu na ekran i da budu aktuelni. To znači da sam laf i da me ne zanimaju muškarci. Imam dedu s kojim sam već dugo, klinci po rijalitijima me ne zanimaju".

Verujemo da Zorica neće poštedeti ni najpoznatiju ljubavnicu na Balkanu Lunu Đogani, koja je ovog puta odabrala da glumi žrtvu.

??#mojtinaudi #mirkogavric #miraco #berlin

A post shared by Mirko Gavric (@miracoofficial) on

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track