LUNA ĐOGANI OPERISANA U TAJNOSTI, DOKTORI JOJ BRANE ULAZAK U ZADRUGU 2: Blogerka prošla kroz pakao, ali NE ODUSTAJE od svoje namere (FOTO)
Foto: Printscreen

STRAŠNO

LUNA ĐOGANI OPERISANA U TAJNOSTI, DOKTORI JOJ BRANE ULAZAK U ZADRUGU 2: Blogerka prošla kroz pakao, ali NE ODUSTAJE od svoje namere (FOTO)

Stars -

Luna Đogani je odlučila da uđe u "Zadrugu 2", a njena prijateljica je otkrila dosad nepoznate informacije javnosti o životu novopečene dizajnerke između dve sezone spomenutog rijalitija.

foto: Printscreen/Instagram

Naime, ona tvrdi kako je Luna navodno operisala cistu na jajniku u strogoj tajnosti.

"Luna je imala operaciju koja nije komplikovana, to je više rutinski zahvat, ali osećala je veliki pritisak. Njena doktorka kaže da su stres i velika tuga koju je bez prestanka osećala verovatno uzrok toga pošto je u "Zadrugu" ušla potpuno zdrava. Operacija je bila uspešna i Luna se za sada oseća dobro. Spremna je za novu sezonu rijalitija", istakla je Lunina prijateljica, dodajući da se Đoganijeva u Dubai navodno sklonila upravo zbog oporavka od ove operacije.

foto: Kurir Arhiva

"Lekarka joj je rekla da ni slučajno ne ulazi u "Zadrugu" pošto je i više nego očigledno da njeno telo loše reaguje na takav stres. Luna je već potpisala ugovor i odlučna je u nameri da narodu pokaže da se kaje zbog svega što se desilo u protekloj sezoni. Ne shvata da devet meseci u rijalitiju mogu biti kobni po nju", završila je priču osoba koja se predstavila kao prijateljica Đoganijeve.

Luna još uvek nije potvrdila niti demantovala ove navode.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Svet / Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track