Najnovije vesti

PRED ULAZAK U ZADRUGU 2: Nadežda je za ovu estetsku operaciju iskeširala 2.000 evra! Promena je očigledna!
Foto: Printscreen/Instagram

SPREMA SE

PRED ULAZAK U ZADRUGU 2: Nadežda je za ovu estetsku operaciju iskeširala 2.000 evra! Promena je očigledna!

Stars

Pevačica Nadežda Biljić pred ulazak u "Zadrugu 2" rešila je da se ponovi i osveži izgled pa osim nove frizure, sada ima i nove zube koje je platila papreno.

Naime, kako saznajemo, za nadogradnju gornje i donje vilice Nadežda Biljić dala je čak 2.000 evra.

foto: Printscreen/Youtube

"Nadežda je lepo zaradila od tezgi tokom leta, pa kako je rešila da opet uđe u rijaliti šou, ona je odlučila da poradi na svom izgledu budući da će 24 časa dnevno boraviti pred kamerama. Nikada nije bila zadovoljna svojim zubima i sada je shvatila da je trenutak da ih sredi. Nije žalila para, našla je dobrog stomatologa u Valjevu i za nadogradnju zuba na gornjoj i donjoj vilici izdvojila oko 2.000 evra. Svi joj hvale novi osmeh, ona je sada puna samopouzdanja i ponosno se smeje", priča Nadeždina drugarica upućena u ovu operaciju.

Inače, i sama Nadežda je pre nekoliko dana na društvenim mrežama okačila fotografiju kojom je želela da pokaže novi osmeh. Među mnogobrojnim pozitivnim komentarima, našao se i onaj nekadašnjeg zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, koji se malo našalio sa pevačicom.

"Bravo, oko moje, zubi gotovi, obrve gotove, još nos, uši i brada, i top", napisao je on na šta je Nadežda Biljić odgovorila:

"Ahahahaha, to je to."

 

A post shared by Nadežda Biljić (@nadezdabiljic) on

Inače, Nadežda Biljić bi trebalo da uđe u "Zadrugu 2" i spekuliše se da se na taj korak odlučila kako bi otplatila kaznu koju je zaradila tokom prve sezone ovog popularnog šoua kada je, tik pred kraj, samoinicijativno napustila imanje preskočivši ogradu u Šimanovcima.

Podsećamo, Nadežda Biljić i Miki Đuričić obeležili su prvu sezonu "Zadruge" tako što su na Uskrs, 8. aprila, imali seks pred kamerama.

"Šta, niko nikad nije imao seks na Uskrs?! Molim te. Samo sam ja jadna imala seks na Uskrs! Ja da sam znala da su kamere tu, ja ne bih imala seks u životu pred kamerama. Je.iga, desilo se, šta da radim sad? Desilo se", prokomentarisala je Nadežda.

Inače, spekuliše se da će u "Zadrugu 2" ući i Miki Đuričić koji će imati specijalni zadatak kao gazda kafane.

foto: Printscreen Yotubue

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...