KULIĆEVU RAZOČARALA KIJA, NIJE JOJ POSLALA NI PORUKU KAD SE PORODILA: Kockareva se oglasila i rekla šta se zapravo desilo! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić, Printscreen/Youtube

CIMERKE IZ RIJALITIJA

KULIĆEVU RAZOČARALA KIJA, NIJE JOJ POSLALA NI PORUKU KAD SE PORODILA: Kockareva se oglasila i rekla šta se zapravo desilo! (VIDEO)

Stars -

Miljana Kulić komentarisala je i svoje nekadašnje cimere iz prve sezone rijaliti šoua i rekla kako ju je pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar najviše razočarala.

"Negativno me iznenadila i razočarala Kija. Imala sam jako lepo mišljenje o njoj. Očekivala sam neku podršku od nje, bar da mi pošalje poruku. Jeste mi ona čestitala sina na svom storiju, nije mi čestitala lično. Ona mogla da nabavi moj broj. Preopterećena je žena nastupima. Nije se setila da mi pošalje "Kako si". Ja sam bila i trudna tu za nju, veoma sam srčana osoba, bila sam joj veliki oslonac, ali bez obzira na to, ponovo bih bila protiv prevare", rekla je Miljana.

Kristina Kija Kockar je dala svoj komentar na ovu temu.

"Čestitala sam i preko telefona, preko Instagrama i preko poruke na telefonu. Nažalost nisam stigla da odem u Niš lično, jer sam tada bila u Crnoj Gori, a i trenutno radim, jer non-stop imam nastupe", izjavila je Kija.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink, Foto: Marina Lopičić, Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track