OGLASILA SE KOMŠINICA KOJA JE OŠAMARILA SLAĐANU TOMAŠEVIĆ: Samo sam htela da zaštitim oca! Ona ga je nasilno gurala i cepala rešenje!
Foto: Printscreen/Instagram

NAPAD NA VODITELJKU

OGLASILA SE KOMŠINICA KOJA JE OŠAMARILA SLAĐANU TOMAŠEVIĆ: Samo sam htela da zaštitim oca! Ona ga je nasilno gurala i cepala rešenje!

Stars -

Voditeljka RTS Slađana Tomašević završila je pre nekoliko dana u Urgentnom centru nakon što je u zgradi u kojoj živi komšinica udarila šamar, a incident se dogodio 10. avgusta u zgradi na Dorćolu, gde voditeljka živi sa porodicom.

Ovim povodom, oglasila se komšinica voditeljke, koja je objasnila kako se sve desilo.

foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

"Veoma mi je žao što sam je ošamarila. I ja sam protiv nasilja, a ne razumem zašto treba podržati verbalno nasilje Slađane Tomašević? Ona je prethodno verbalno napala mog oca da može da cepa po ko zna koji put rešenje gradske inspekcije o rušenju dela njenog stana, uzvikujući bahato: "A šta mi ko može?" Moj otac, upravnik zgrade Bora Kuzmanović je, kao što se vidi na snimku pokušao da spreči da ona cepa rešenje. Slađana je prvo nasilno gurnula njegovu ruku i pocepala jedan list rešenja", izjavila je komšinica, a onda dodala:

"Bora Kuzmanović je stajao na stepeniku sa štapom, a inače nosi protezu na nozi i ja sam se uplašila da će Slađana da ga gurne sa stepenica. Njen gest me je uplašio i ogorčio. Nesvesno sam pokušala da zaštitim oca udarivši joj jedan jedini šamar, a ona je i posle mog odlaska nastavila da se otima sa mojim ocem što postoji u nastavku snimka (neprikazanom u medijima). Od početka gradnje u koju se nisam uopšte mešala, nisam joj nijednog trenutka uputila ružnu reč u hodniku gde se srećemo. Tog dana sam došla samo da pomognem ocu da zalepi rešenje inspekcije i u afektu odreagovala da zaštitim oca."

foto: Instagram Printscreen

Napadnuta voditeljka je za Kurir potvrdila da je napadnuta i opisala šta se dogodilo.

"Na žalost, tačno je da se incident dogodio i naravno da sam o tom događaju odmah obavestila nadležne državne organe. Po nalogu tužilaštva, uzeti su svi potrebni dokazi, kao i video snimak sa sigurnosnih kamera zgrade, gde se više nego jasno vidi sam događaj. U vezi sa tim, nadležni organi rade svoj posao i ja ne bih ništa dalje komentarisala", rekla je Slađana Tomašević.

Sve ovo nanelo je nemerljiv stres mojoj porodici i meni.

Što se tiče "pomenute nadogradnje", želim da naglasim da je sve urađeno u skladu sa zakonom i uz sve potrebne dozvole i saglasnosti, koje sam ako je to uopšte nekome bitno, čekala više od devet godina. Svesna svoje odgovornosti i posla kojim se bavim, nikada ne bih uradila ništa što je u suprotnosti sa bilo kojim zakonom.

Kao osoba koja se bavi javnim poslom, osuđujem svaki vid nasilja - kako fizičkog, tako i psihičkog" - kazala je ona.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track