SORAJIN BIVŠI DEČKO ULAZI U ZADRUGU 2: Za njim žene seku vene, bio je u zatvoru, a u rijaliti ulazi da zavede Lunu! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

IMA SPECIJALni ZADATAK

SORAJIN BIVŠI DEČKO ULAZI U ZADRUGU 2: Za njim žene seku vene, bio je u zatvoru, a u rijaliti ulazi da zavede Lunu! (FOTO)

Stars -

Crnogorac Vladimir Tomović postaće učesnik rijalitija "Zadruga 2" a kako se šuška već ima specijalni zadatak da zavede Lunu Đogani.

On važi za velikog zavodnika jer izgleda veoma atraktivno, te žene lude za njim.

"Vladimir je zgodan i fin momak, njega je Mitrović zadužio da bude zaštita i podrška mladoj zvezdi Luni Đogani! Posle svih psihičkih lomova koje je imala sa Slobom Radanovićem i aferom „Kija, Luna, Sloba“, Đoganijeva je rešila da opet uđe u „Zadrugu“, ali Željko Mitrović smatra da će joj biti potrebna iskrena podrška, pa je za to odredio Vladimira", kaže izvor blizak produkciji „Zadruge“.

"Možda se između njega i Lune rodi iskreno prijateljstvo, možda i nešto više, ko to zna. U svakom slučaju, Vladimir je veoma zgodan momak, a u „Parovima“ je zaludeo sve žene. Nije isključeno da će se i u „Zadruzi 2“ oko njega voditi velika borba", kaže izvor.

Bogojavljenje 19.1.2018. Slijedimo duh nasih predaka.

A post shared by Vladimir Tomović1 (@vladelije) on

Tomović se u međuvremenu, od „Parova“ do „Zadruge 2“, ozbiljno posvetio pisanju romantičnih stihova! Vladimir se ne stidi da svoje emocije pretoči u stihove, a redovno ih objavljuje na Instagramu.

Inače, Tomović je 2012. godine pravosnažno osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i pretnji smrću. On je, kako je utvrđeno na sudu, bez ikakvog povoda napao decu iz Hrvatske koja su kao članovi izviđačke sekcije tokom 2012. bila u Baru, odakle je Tomović.

Ženi nam se Vukota ?

A post shared by Vladimir Tomović1 (@vladelije) on

Viši sud je nesumnjivo utvrdio sve činjenice, Tomović je s umišljajem, ugrožavanjem sigurnosti, javno podsticao na mržnju prema izviđačima hrvatske nacionalnosti, koji su boravili u Baru na Petoj smotri izviđača.

Jedna ljetnja da ugrijem ove zene sto su se smrzle. Cao ?

A post shared by Vladimir Tomović1 (@vladelije) on

Tomović se vozilom zaustavio pored hrvatskih izviđača i povišenim tonom im se obratio da neće da vidi hrvatsku zastavu u svom gradu i da je sklone, nakon čega je vođa izviđača uzela zastavu i zamotala je.

Potom je okrivljeni izašao iz vozila i uzeo hrvatsko obeležje, seo u vozilo i preteći poručio: „Pre ste ratovali s nama, a sad ste došli da vijorite zastavama, nemojte da vidim više nijednu hrvatsku zastavu, sve ću vas pobiti“ - navodi se u presudi Apelacionog suda.

Ženi se sine dok si lijep jer mlad više nisi. Dobro mama ?

A post shared by Vladimir Tomović1 (@vladelije) on

Kurir.rs/ Alo /Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja