NJIH NISTE OČEKIVALI U PAROVIMA: Bivši takmičari u novoj sezoni, a EVO ko će se još boriti za titulu najboljeg rijaliti igrača! (FOTO)
Foto: Printscreen

POČINJE BORBA

NJIH NISTE OČEKIVALI U PAROVIMA: Bivši takmičari u novoj sezoni, a EVO ko će se još boriti za titulu najboljeg rijaliti igrača! (FOTO)

Stars -

Na oduševljenje fanova rijalitija, počela je sedma sezona zabavno-humorističkog programa "Parovi" a prvi takmičari počeli su da ulaze u vilu.

foto: Printscreen Youtube

Kako je i najavljeno iz produkcije u rijaliti je ušao i bivši političar, doktor Zoran Novaković.

foto: Printscreen Youtube

Učesnici "Letnjeg kampa", ljubavni par Luka Budimir i Aleksandra Karailjaz postali su deo nove sezone "Parova".

foto: Printscreen Youtube

Osim Marinkovića u ovu sezonu takmičenja ušao je još jedan poznati rijaliti igrač, Aleksandar Požgaj. Njemu su društvo pravili Božidar Milovanović, tetovirana crnka Izabela Anderson i šarmantna plavuša Aleksandra Mušunjac kao i prošlogodišnji takmičar Nikola Lazić.

Pored Marinkovića, u vilu su ušli i zanosna plavuša Aleksandra Tesić Coka, kao i zvezda 90-ih Baki B3, novinarka Jelena Ilić koja će biti na specijalnom novinarskom zadatku, kao i bratanica pevača Ljube Aličića, Suzana Aličić.

1 / 9 Foto: Printscreen Youtube

Specijalni gost ove sezone je bivši takmičar i novopečeni otac Ivan Marinković.

foto: Printscreen Youtube

Prvi takmičari koji su ušli u velelepnu vilu su: internet senzacija Ivana Žizela, atraktivna plavuša i trgovac automobilima Ilijana Vagić, šarmantna glumica iz Pirota Kristina Delčev, takmičar "Zvezda granda" iz Sarajeva Elvin Kadrić i buduća pevačica iz Šipova Ivana Bajić.

foto: Printscreen
1 / 9 Foto: Printscreen Youtube

Sedma sezona rijaliti programa "Parovi" zvanično je počela.

foto: Dragana Udovičić

Takmičari su već stigli u studio, a uskoro će ući u velelepnu vilu. Za sad poznati učesnici sedme sezone su: Ivana Žizela, Seksi Roki, Baki B3, Aleksandar Požgaj, Ljubiša Beli Preletačević, bivši pomoćnik ministra energetike Zoran Novaković, Aleksandra Mošunjac i drugi.

1 / 27 Foto: Dragana Udovičić

Zahvaljujući novim rijaliti junacima, koje je produkcija "Parova" pažljivo odabrala, gledaocima je zagarantovana avantura koja do sada nije viđena na našim programima.

Političari, evropski prvaci, glumci, jutjuberi, pevači, samo su neki od takmičara koji će se večeras pojaviti na vratima velelepne vile u Zemunu, koja odiše potpuno novim ambijentom.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track