Najnovije vesti

FRIZER KIJE KOCKAR SPREMAN ZA RAT U ZADRUZI 2: Luna Đogani je najgora aljkavuša i nosi MRTVOG PACOVA na glavi! A ono što je rekao o Anabeli je ŠOKANTNO!
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

Sprema SE HAOS

FRIZER KIJE KOCKAR SPREMAN ZA RAT U ZADRUZI 2: Luna Đogani je najgora aljkavuša i nosi MRTVOG PACOVA na glavi! A ono što je rekao o Anabeli je ŠOKANTNO!

Stars

Ime Stefana Ašanina prvi put se pojavilo u medijima kada je pre dva meseca istakao da je u sukobu sa Kijinom suparnicom Lunom Đogani, koju je između ostalog okarakterisao kao lošu i aljkavu osobu.

 

Stefan je postao frizer Kije Kockar kada je ona izašla iz “Zadruge“ i upoznala ih je zadrugarka Teodora Džehverović. Baš u vreme kada je pobednici prve “Zadruge“ potpuno promenio frizuru, kako saznajemo, stigla je ponuda da uđe u “Zadrugu 2“, što nam je i on sam potvrdio. Kako je i Luna Đogani otkrila da ulazi u “Zadrugu 2“, nije isključeno da će leteti perje pre svega jer je Stefan, kako nam je sam otkrio, revoltiran Luninim potezom kada je, pre njenog učešća u prvoj “Zadruzi”, zatražila da bez nadoknade on brine o njenoj kosi, na šta nije pristao.

 

Nasa divna @kija_kockar__official ❤❤❤ Kiji smo danas osvezili boju 🎨✔️🎨

Објава коју дели HairDresser 💇🌟✂ 🔝+381605644441 (@frizer_stefan_asanin) дана

 

Stefan kaže da nema lepe reči za Lunu, kao ni za njenu majku Anabelu, i da je spreman da se javno obračuna sa blogerkom u rijalitiju “Zadruga 2”.

 

- Spreman sam da ratujem sa Lunom pred milionima. Sve što sam tada rekao, potpuno je istinito i ponoviću javno koliko god puta trebalo da je Lunina nadogradnja jeftina, da je izrađena od sintetike i da zbog toga izgleda kao da nosi mrtvog pacova na glavi. Luna je najgora aljkavuša sa masnom kosom koja je od mene tražila da joj svakog drugog dana menjam boju kose. Uz to, tražila je da je besplatno friziram jer je ona navodno velika zvezda. Nevaspitana je, a kakva bi i bila kad joj majka Anabela glumi damu, iako ima seljačke manire - kaže Stefan Ašanin.

 

👑🕴

Објава коју дели HairDresser 💇🌟✂ 🔝+381605644441 (@frizer_stefan_asanin) дана

On dodaje da mu uopšte nije jasno zbog čega Luna ponovo ulazi u “Zadrugu”.

 

- Van svake pameti je to što ulazi ponovo u “Zadrugu”. Pokazala je šta je imala i šta sad, da se vadi na silu - pita se Stefan Ašanin.

 

Frizer za sebe kaže da ima veselu narav i da je tolerantan, ali da će svakom koga nagazi odgovoriti ako bude trebalo i uvredama.

- Ne garantujem da neću psovati i verbalno vređati onog ko me bude nagazio. Tolerantan sam do jedne granice, ali posle toga nek beži ko mi se zamerio - ispričao je Stefan Ašanin.

 

Ipak, Luni će po ulasku na impozantno imanje Željka Mitrovića frizer pružiti ruku, a dalje će se ophoditi prema njoj kako bude zaslužila.


Skoro je siguran da će i Luna imati zaštitu svojih ljudi (u Zadrugu ulazi i njen prijatelj Mirko Gavrić, kao i bivši dečko Nenad Marinković Gastoz), ali se on ničega ne plaši.

- Za verbalne obračune sam spreman kao zapeta puška jer se ne plašim apsolutno nikoga. Imaću i ja svog dobrog prijatelja u “Zadruzi”. Ukoliko neko na mene nasrne fizički, neću uzvratiti nasiljem jer ja nisam tako vaspitan. U tom slučaju očekujem da me zaštiti produkcija - kaže Stefan Ašanin.

 

Luna Đogani nije se javljala na pozive i poruke kako bi dala komentar.

 

Dobro jutro ❤👑

Објава коју дели HairDresser 💇🌟✂ 🔝+381605644441 (@frizer_stefan_asanin) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Pritnscreen Instagram

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...