ONE SU BILE PEVAČICE GRUPE ZANA: Ceo Balkan ju je voleo, a onda je napustila Srbiju i potpuno promenila profesiju (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Popularan bend u bivšoj Jugi

ONE SU BILE PEVAČICE GRUPE ZANA: Ceo Balkan ju je voleo, a onda je napustila Srbiju i potpuno promenila profesiju (VIDEO)

Stars -

Grupu "Zana" su davne 1979. godine oformili Zoran Živanović, Radovan Jovićević i Zana Nimani, koja je bila prva pevačica popularnog benda, a nakon šest godina zamenila ju je koleginica Nataša Gajović. Međutim, tu promenama nije bio kraj.

Zana Nimani

Mnogima omiljena pevačica, Zana Nimani, imala je blistavu muzičku karijeru, ali je od nje odustala, i povukla se iz sveta muzike. Ona se odselila u Kanadu i bavi se finansijama, a peva samo za svoju dušu.

Nimanijeva je talenat prenela na svoju ćerku, za koju kažu da je ista mama po izgledu i ponašanju.

foto: Pritnscreen

Nataša Gajović Grupi "Zana" se 1985. godine priključila Nataša, koja se zadržala u njoj četiri godine. Pevačica je nastavila da se bavi muzikom, pa je u Dubaiju decu učila da sviraju klavir.

foto: Pritnscreen

Nataša Živković Hit "Rukuju se rukuju" otpevala je treća po redu pevačica popularnog benda. Nataša se najkraće zadržala u grupi "Zana", koju je napustila kada se priključila Hare Krišni. Živkovićeva sada živi u Poljskoj i još uvek peva.

Jelena Živanović Jelena Živanović i Zoran Žika Živanović iz grupe “Zana” ove godine slave deset godina braka.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track