DANAS POČINJE LESKOVAČKA ROŠTILJIJADA Dragana Mirković i Željko Joksimović najavili spektakle u Leskovcu!
Foto: Promo

DANAS POČINJE LESKOVAČKA ROŠTILJIJADA Dragana Mirković i Željko Joksimović najavili spektakle u Leskovcu!

Stars -

Ovogodišnja, 29. po redu Roštilijada u Leskovcu koja će trajati od 27.8. do 2.9. još i pre početka ušla je u istoriju po tome što će na njoj koncerte održati najveće regionalne muzičke zvezde, a to su na konferenciji za novinare potvrdili i Dragana Mirković koja će zatvoriti, kao i Željko Joksimović koji će otvoriti manifestaciju.

Na druženju sa novinarima dve velike balkanske zvezde obećale su muzički spektakl za sve one koji posete ovu kultnu manifestaciju. Osim njih, prisutnima su se obratili i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, direktor Turističke organizacije Leskovca Nebojša Kocić, kao i Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare, generalni sponzor ovogodišnje manifestacije. Svi oni potvrdili su da je sve spremno za festival hrane, pića, muzike i dobrog provoda, a odgovarali su i na pitanja novinarke i voditeljke Vesne Milanović, koja je bila konferansije, kao i na pitanja brojnih medijskih redakcija.

foto: Promo

Po završetku zvaničnog dela Dragana, koja je došla u društvu menadžera Baneta Obradovića čija je kompanija prvi put suorganizator dogadjaja, morala je da žuri za Vranje gde je te večeri imala koncert, dok se Joksimović još malo zadržao uživajući u specijalitetima sa roštilja koje su domaćini pripremili.

Inače, ove godine će u Leskovcu koncerte održati i Mira Škorić, Alen Islamović, “Dejan Petrović Big Bend” i “Zvezde Granda”, pored mnogobrojnih komercijalnih i medijskih sponzora, pokrovitelj dogadjaja je i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija RS.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja