KULIĆKA OPET IDE POD NOŽ: Nakon operacije usana Miljana ide na novi remont! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

SVE ZA LEPOTU

KULIĆKA OPET IDE POD NOŽ: Nakon operacije usana Miljana ide na novi remont! (FOTO)

Stars -

Miljana Kulić rešila je da u potpunosti promeni imidž pre nego što uđe u drugu sezonu "Zadruge". Ona će za koji dan ponovo poraditi na svojim usnama, ubrizgaće hijaluron u jagodice i nadograditi kosu, saznaje Kurir.

foto: Printscreen/Youtube

I pored toga što se još nije oporavila od komplikacija nastalih nakon vađenja silikona iz usana, rijaliti zvezda nema nameru da odustane od estetskih intervencija. Tokom ove nedelje ponovo će posetiti plastičnog hirurga, koji će njen izgled potpuno promeniti.

foto: Kurir

- Već je zakazala nadogradnju kose kod jednog poznatog frizera jer joj je prošla nadogradnja dotrajala i vreme je da se zameni. Osim toga, moraće i da uradi korekciju ivice usana, koje ne izgledaju dobro nakon intervencije od pre dve nedelje, kada su joj lekari izvadili silikone, a planira i ubrizgavanje hijalurona u jagodice jer joj se ne sviđa sadašnji izgled tog dela lica. Kad se malo od toga oporavi, otputovaće u Beč, gde će kupiti novu garderobu koju će nositi u "Zadruzi". Za to je odvojila 3.000 evra, ali nije sigurna da će joj biti dovoljno da kupi sve što je zamislila - kaže naš izvor blizak Kulićki.

foto: Damir Dervišagić

Miljana juče nije odgovarala na naše pozive.

foto: Damir Dervišagić

Inače, s Miljanom u rijaliti stiže i majka Marija Kulić, kao i sin Željko. Ona je s produkcijom televizije Pink sklopila dogovor da beba bude u zasebnoj kući, koja će biti odvojena od glavne zgrade samo vratima, pa će Kulićka moći stalno da posećuje svoju bebu. Za sada Željko se neće snimati.

Kurir.rs/I. Ercegovčević/ Foto: Printscreen

I mama se ulepšala Marija botoksom ispeglala lice

foto: Printscreen

Po ugledu na ćerku Miljanu, Marija Kulić prethodnih dana takođe je posetila estetskog hirurga, koji joj je lice podmladio za nekoliko godina. Ubrizgavanjem botoksa u čelo, buduća učesnica "Zadruge" rešila se bora koje su joj smetale i sada je u potpunosti spremna za početak šoua. Zanimljivo je da je Marija ceo postupak ubrizgavanja botoksa snimala i fotografisala i to kasnije objavila na svom Instagram profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track