Najnovije vesti

Kolektivno venčanje

KARIĆI DANAS OŽENILI SINA I UDALI ĆERKE: Neviđeno u Srbiji! Mladenci PRED BOGOM izgovorili sudbonosno DA na Veliku Gospojinu! (KURIR TV)

Stars

Bogoljub Karić organizovao je veliko slavlje na kojem su njegovi sin i tri ćerke sklopiti brak sa svojim izabranicima u kripti Svetog Save u Beogradu.

Sudbonosno „da“ pred Bogom izgovorili su Nebojša i Ksenija, Nadežda i Dejan Lazarević i Danica i Nikola Karić Stoilković.

Ideja da se sva deca poznatog biznismena venčaju u crkvi istog dana potekla je upravo od mladenaca.

1 / 20 Foto: Ana Paunković
foto: Printscreen

Uz crkveni hor mladenci su se zavetovali pred Bogom, a prisustvovao je velikog broja crkvenih velikodostojnika

foto: Printscreen

Mladenci su stigli nekoliko minuta pre 16 časova, kada je zakazano kolektivno venčanje. Strpljivo su se slikali ispred hrama, a mlade su blistale, dok su Bogoljib i Milanka bili puni ponosa.  

foto: Prinstcreen
foto: Printscreen/Kurir TV

Karići su sa porodicom stigli 20 minuta pre 16 časova, kada je zakazano crkveno venčanje.   

foto: Kurir

Stigao Simon De Karić sam, nije hteo da stane da ga slikaju, dok je brat Bogoljuba Karića Dragomir Karic ljubazno pozdravio novinare. 

foto: Printscreen

Među prvima su došli i majka Bogoljiba, Danica Karić Kuzmanović, Danijela Karić sa decom iz prvog braka i dečkom Ivanom Mileusnić, Bojan Karić, glumica Mirka Vasiljević.

"Naša deca nisu želela da se venčaju u crkvi bez mene, jer deset godina nisam bio tu, doživeo sam progon. Čekali su da se vratim kući, svojoj Srbiji i da svi budemo zajedno u ovom veličanstvenom trenutku - rekao je Bogoljub za medije.

foto: Kurir

Spektakularno slavlje za oko 800 gostiju biće organizovano u vili „Jelena“ na Dedinju. Za dobru atmosferu na svadbi biće zadužene najveće estradne zvezde Šaban Šaulić i Ana Bekuta, dok Karićeva prijateljica Ceca neće biti na slavlju jer je na odmoru na Kipru.

Kurir.rs/D,V/J.S/Foto Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...