ANDRIJANA PRVI PUT PROGOVORILA ISKRENO O ĐEKSONU: Ovo je GLAVNI razlog što je raskinula sa pevačem!
Foto: Damir Dervišagić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ANDRIJANA PRVI PUT PROGOVORILA ISKRENO O ĐEKSONU: Ovo je GLAVNI razlog što je raskinula sa pevačem!

Stars -

Bivša učesnica „Zadruge“ Andrijana Radonjić nedavno je raskinula vezu sa reperom i bivšim cimerom Nemanjom Đerićem Đeksonom, a ona je otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim, ali i šta je za nju bio najveći problem.

Kako kaže, razlike u stavovima i razmišljanju bile su presudne za krah njihove ljubavi, ali ističe da se ne kaje.

foto: Damir Dervišagić

- Raskidi se dešavaju i ume da bude vrlo teško kada se od toga pravi pompa. Svi očekuju da ću ja nešto da ga vređam, ili da budem besna, ali nikada nisam bila takav tip devojke. Dovoljno sam zrela i odgovorna da stanem iza svog izbora, kako kada je dobro, tako i kada dođe do loših situacija. Naš odnos naglo se pokvario i raskid je bio neminovan - kaže Radonjićeva i dodaje da nije mogla da pređe preko neozbiljnog ponašanja svog sada već bivšeg dečka.

- Svi mi različito gledamo na vezu, a desilo se da je našu Nemanja gledao neozbiljno. Možda nekada i nisam znala šta hoću, ali vrlo jasno sam znala šta neću. Jednostavno nisam želela da dozvolim da me pravi budalom, a to je i te kako u nekoliko navrata pokušao da radi. Sada je sve okej i ostali smo u dobrom odnosu, ali do pomirenja sigurno neće doći - zaključila je Andrijana.

Kurir.rs/Alo/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track