Bila je obična Beograđanka, nosila PLASTIČNI NAKIT, a onda se UDALA za 34 starijeg srpskog milionera na Jamajci! EVO KO JE TAJANSTVENA MLADA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

Upoznajte Anu o čijoj svadbi je brujala srbija

Bila je obična Beograđanka, nosila PLASTIČNI NAKIT, a onda se UDALA za 34 starijeg srpskog milionera na Jamajci! EVO KO JE TAJANSTVENA MLADA (FOTO)

Stars -

Beograđanka Ana Popović o kojoj poslednjih dana pričaju milioni ljudi jer su njene slike sa venčanja sa suvlasnikom svetskog lanca luksuznih hotela Ljubišom Krstajićem preplavile portale, pre udaje za milionera bila je jedna sasvim obična devojka.

Snimila je svoj amaterski buk kao tek punoletna, pozirajući u crnom brushalteru, a fotografisala se u seksi pozama na daski za jedrenje na Jadranu, verovatno ni sama ne verujući da će na jahti krstariti svetskim okeanima.

Ana je 2012. godine pokrenula sopstveni blog, koji nije zavredeo pažnju, budući da su fotografije koje je objavljivala, kao i postovi prošli nezapaženo.

Odlazila je na utakmice i sportske terene odevena poput prosečne beograske tinejdžerke i apsolutno ništa nije ukazivalo na to da će jednog dana živeti kao na filmu i baškariti se u luksuzu.

I u to vreme Ana je bila izuzetno zgodna, sa svojih 19 godina nije se preterano šminkala i nosila je plastični nakit.

Za proteklih nekoliko godina, koliko je sa biznismenom kojeg je uspela da odvede ispred matičara nema u svetu čuvene destinacije, čiji luksuz nije lično osetila, dok je pre šest godina ponosno pozirala u Beogradu.

- Sinoć me je jako mrzelo da izađem, a na kraju sam se fenomenalno provela. Bila sam u Central parku na piću, zatim sam otišla na "Blaywatch" i na kraju sam zavrsila u kafani. Sve u svemu divno vece - napisala je Ana na svom blogu objavivši i set fotografija iz izlaska.

U tom periodu života Ana je obilazila splavove i kafane, a na letovanje je išla u Meku crnogorskog turizma u Budvu, gde je noću izlazila u diskoteke koje su punili narodnjaci, što joj se činilo kao vrhunac dobrog provoda.

Danas zajedno sa svojim gostima uživa na Jamajki.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track