BILA JE ZVEZDA 90-IH I UZ NJENE HITOVE SVI SU PLAKALI: Onda je misteriozno nestala sa scene, a kad vidite čime se danas bavi, ZANEMEĆETE!
Foto: Printscreen

KRENULA DRUGIM PUTEM

BILA JE ZVEZDA 90-IH I UZ NJENE HITOVE SVI SU PLAKALI: Onda je misteriozno nestala sa scene, a kad vidite čime se danas bavi, ZANEMEĆETE!

Stars -

Lidija Paunović je imala hit "Recka na zid". Mediji su joj dali epitet “radijske pevačice” jer ako je neko bio stalno prisutan na kratkim talasima, onda je to bila Lidija.

Ova mlada i atraktivna pevačica pojavila se 2000. godine i vrlo brzo je počela da osvaja srca slušalaca. Lidija je preko noći napravila pravi bum hitom “Recka na zidu”, istom brzinom je nestala, i potpuno se povukla sa javne scene.

#gdejestaradi #lidija #reckanazidu #nisamtebiralaja

Објава коју дели Gde Je Šta Radi (@gdejestaradi) дана

Ona je u Beogradu završila Muzičku akademiju, zatim radila kao profesor muzike, a onda je 2000. godine spazio hitmejker Dragan Brajović Braja.

On je sa još nekim autorima njoj napravio debi album "Recka na zidu", koji je izdala "Košava", a s koga su se izdvojile naslovna numera, "Nisam te birala ja", "Samo idi", "Idi", "Ne kuni me"...

Poslednji put je nastupila na Radijskom festivalu 2004. godine sa numerom “Utopija” i nakon toga joj se u muzici gubi svaki trag, ali pojedine radio stanice i dan danas puštaju neke od njenih najvećih hitova.

Palurovićeva već godinama radi kao Fakultetu tehničkih nauka u Čačku kao profesor engleskog jezika, što znači da je pored Muzičke akademije uspela da završi još jedan fakultet, a onda i doktorske studije.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja