OVAKO SU SE ZAVOLELI ŽELJKO I JOVANA: Prvo se nisu podnosili, a onda su se DOTAKLI i 10 godina posle ponovo zajedno na MESTU ZLOČINA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

IMAJU TROJE dece

OVAKO SU SE ZAVOLELI ŽELJKO I JOVANA: Prvo se nisu podnosili, a onda su se DOTAKLI i 10 godina posle ponovo zajedno na MESTU ZLOČINA (FOTO)

Stars -

Voditeljka Jovana Joksimović i Željko Joksimović pre deset godina zajedno su stali na binu kako bi vodili "Evrosong" i tada su se zaljubili jedno u drugo.

Glo je stigao!! @veceivan @sotiris.kostouros @zzeljko ??❤️❤️ Predivna noć!!!

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана

Danas su Jovana Joksimović i Željko Joksimović supružnici i roditelji troje dece. A posle dest godina ponovo su zajedno stali na binu.

Jovana nije skirvala emocije i podsećanje na početak njihove romanse pa je fotografiju postavila i na društvene mreže uz potpis:

- Prvi put posle deset godina zajedno na bini", napisala je voditeljka na Instagramu.

foto: Printsceen/Instagram

"Bila je to ljubav na prvi dodir", govorila je Jovana svojevremeno u jednom intervjuu. Međutim, nije se odmah desila ljubav. Najpre je bilo između njih, kako su sami priznali, netrpeljivosti, pa tek onda ljubavi.

"Zovem se Jovana Janković, ja sam vaša večerašnja voditeljka Evrovizije, a molim vas, velikim aplauzom pozdravite mog prijatelja Željka Joksimovića", rekla je tada Jovana i ne sanjajući da će tri i po godine kasnije postati gospođa Joksimović.

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track