Najnovije vesti

VARNICE LETE I VAN STUDIJA, MIRKO GAVRIĆ PONOVO OPLEO PO ZORICI: Otkrio je šta se krije iza kontraverzne slike, a onda podelio veliku TAJNU! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instragram

STRAŠNO

VARNICE LETE I VAN STUDIJA, MIRKO GAVRIĆ PONOVO OPLEO PO ZORICI: Otkrio je šta se krije iza kontraverzne slike, a onda podelio veliku TAJNU! (VIDEO)

Stars

Mirko Gavrić, pevač i muzički producent, jedan je od sigurnih učesnika rijalitija "Zadruga 2". On je svojom golišavom fotografijom na Instagram nalogu zavredeo kako pozitivne tako i negativne komentare i time privukao enormnu pažnju javnosti.

 

Pronađoh i ja profesionalca u ekipi da imam dobre fotke!!! Hvala @nihad_petonjic ?????

A post shared by Mirko Gavric (@miracoofficial) on

Mirko je otvoreno rekao da to ne smatra nikakvom sramotom i da je vrlo "nestašan" jer sebe smatra detetom.

"Ja sebe smatram detetom u telu odraslog čoveka i tako se i ponašam. Ja ne vidim šta je šokantno na fotografiji na kojoj ja izgledam kao da se pojavljujem na plaži, osim što nije poznato da li sam ja potpuno go na toj fotografiji i šta se nalazi iza one tarabe", rekao je Mirko.

 

Iako su Mirko i Zorica Marković tokom emisije "Zadruga - Narod pita" ušli u konflikt, pale su teške reči, a muzički producent o toj raspravi priča sa osmehom na licu i otkriva koliko zaista ceni Markovićevu i njene pesme.

 

"Mirno spavaj, nano" je pesma za koju ja dajem po 300 evra u kafani svaki put kad je čujem. Tada je bilo 300 maraka, a sada 300 evra - dodao je Gavrić za emisiju "Premijera".

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...