Najnovije vesti

SOFIJA MILOŠEVIĆ JE BILA U VEZI SA MNOGIM POZNATIM MUŠKARCIMA: Imala je svoje razloge za raskid, a evo ko su ONI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SADA JE SLOBODNA

SOFIJA MILOŠEVIĆ JE BILA U VEZI SA MNOGIM POZNATIM MUŠKARCIMA: Imala je svoje razloge za raskid, a evo ko su ONI! (FOTO)

Stars

Sofija Milošević ima burnu prošlost, pa je tako bila sa mnogim poznatim muškarcima.

 

Pažnju javnosti manekenka je privukla zbog veze sa Viktorom Troickim, a često su se pojavljivali zajedno. Ipak, raskinuli su romansu, jer Sofija nije mogla da bude u vezi na daljinu.

 

foto: Profimedia

Nakon njega, manekenka je bila sa Filipom Živojinovićem,a veza je trajala godinu dana. Sofija je govorila da joj se kod Filipa sviđa što ima manire i zna šta želi u životu. Oni su se čaki verili, ali se ubrzo ljubav ugasila. Spekulisalo se da je Sofija imala romansu i sa Vanjom Udovičićem.

 

foto: Printscreen

Manekenka je nedavno raskinula vezu sa fudbalerom Ademom Ljajićem čitave 3 godine.

 

"Daljina čini svoje, a mi se proteklih nekoliko meseci nismo dovoljno viđali. Jednostavno, ljubav se ugasila, pa smo se razišli krajnje mirno i normalno. Verujem da upravo tako treba da bude na kraju duge veze. Nikad ne bih volela da se nađem u situaciji da osetim mržnju prema osobi sa kojom sam živela i delila intimne trenutke. Naprotiv, mislim da je Adem divan dečko i želim mu sve najbolje", rekla je Sofija u intervjuu magazinu "Story".


Navodno se još dok je bila u vezi, Sofija viđala sa bogatim naslednikom iz Švajcarske - Milošem Antićem, a nije potvrdila ovu ljubavnu romansu.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...