DA LI TVOJE DECA UŽIVAJU U OVAKVIM FOTKAMA? Fanovi napali Nives! Pevačica im uzvratila na BRUTALNOM PORUKOM! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

lete varnice

DA LI TVOJE DECA UŽIVAJU U OVAKVIM FOTKAMA? Fanovi napali Nives! Pevačica im uzvratila na BRUTALNOM PORUKOM! (FOTO)

Stars -

Pevačica, glumica i spisateljica napravila je novu frizuru, jedino ju je mučilo šta da obuče za večernji izlazak. Svoje muke Nives Celzijus (36) podelila je na društvenoj mreži. “Jel vaša deca ‘uživaju’ u ovim fotkama”, obrušila se njena pratiteljka kojoj se nije svidelo što je pevačica pozirala gola u traper košulji.

foto: Printscreen/Instagram

No Nives joj nije ostala dužna: “Najbolje da odete kod Džej Lo, Bijonse... pitate šta kažu njihova deca na njihove fotke”.

Ovo nije prvi put da Celzijus 'ratuje' s pratilacima na društvenim mrežama.

"Ne vidiš koliko si mršavija bila? Sad si krme", napisao je Nives nepoznati pratilac pokraj njene starije fotografije, na što mu je dobitnica 'Kiklopa' odgovorila:

foto: Printscreen Instagram

"Sva sreća da mojih 192 centimetara i 90 kila obožava baš tako. A ti si ružan kako god okreneš", objavila je Nives i otkrila da ima nekoga u svom životu, ali o ljubavi nije htela da priča.

Celzijus je nedavno rekla kako je ogorčena na starije muškarce koji vole da šetaju klinke.

foto: Printscreen/Instagram

"Čitam, ovi neki 'matori' frajeri koje je život možda i pomazio, ali majka priroda baš i nije, ali oni si baš umislili kako im godine idu u prilog i daju im na šarmu. E pa oni bi šetali neke klinke jer kao sve ovo iznad 30 godina su debele, opuštene, stare i histerične ženturače koje bi se udavale. Je li tim likovima neko objasnio da te debele, opuštene, stare i histerične ženturače nisu u ponudi jer one šetaju one mlade, lepe, utegnute, u naponu snage frajere?" očitala im je Nives lekciju.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/ Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track