OSETILA SAM KAO DA JE NEŠTO U MENI PUKLO! Potresena voditeljka Zadruge Dušica otvorila dušu: Ovo je bio NAPAD NA MENE! (VIDEO)
Foto: Kurir, Printscreen YT

STRAŠNO

OSETILA SAM KAO DA JE NEŠTO U MENI PUKLO! Potresena voditeljka Zadruge Dušica otvorila dušu: Ovo je bio NAPAD NA MENE! (VIDEO)

Stars -

Nakon što je voditeljki Zadruge Dušici Jakovljević automobil koji je vozila poslednjih meseci dignut u vazduh javnost je šokirana. Dan nakon eksplozije voditeljka se javila u program uživo i sa auditorijumom podelila svoje utiske o ovom događaju

foto: Kurir, Printscreen YT

"Ne znam šta da kažem, meni je jako žao što se ova priča širi i što se moj parnter dovodi u pitanje. Da ja vozim Juga to ne bi bilo tako, ali pošto je u pitanju džip cela priča se odmah dovodi u neke druge konotacije", započela je svoju priču Dušica.

"Ovo je bio napad na mene, a ne na čoveka koji već mesecima nije u Beogradu. To je auto koji sam ja kupila za lične potrebe, koji sam kupila sama! Nikada nisam ni sa kim podelila koje je marke auto vozim, tako da ne znam da li je i kako neko to mogao da sazna preko društvenih mreža. Kupila sam ga od novca koji sam sama zaradila u proteklih 20 godina poštenog rada", nastavila je svoju priču voditeljka, pa se osvrnula na sam momenat eksplozije.

foto: Kurir, Printscreen

"Sve je izgorelo, materijalna šteta je potpuna. Bila sam sama u stanu. Imala sam osećaj da je nešto u meni puklo. Prvo sam pomislila da je zemljotres, pa sam pošla ka kupatila da vidim da nije u pitanju bojler. Kada sam videla dim kroz prozor sobe mislila sam da se obrušio deo zgrade. Nije mi ni palo na pamet da je u pitanju moj automobil. Tada mi je i pozlilo, srećom brzo sam došla sebi. Nadam se da će i ovo proći", završila je svoje uključivanje u emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Podsetimo, u subotu 1. avgusta oko 9 časova ujutru eksplodirao je džip koji je vozila poznata voditeljka Zadruge, ali automobil nije bilo na njeno ime.

Kako Kurir nezvanično saznaje vozilo je u vlasništvu Beograđanina Dragana Milića, a tokom poslednjih meseci vozili su ga Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić.

Kurir.rs/ Foto: Kurir, Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track