BIVŠA UČESNICA ZADRUGE BORI SE ZA STARATELJSTVO: Divnu DNK socijalno tužilo zbog zanemarivanja deteta! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

HAOS

BIVŠA UČESNICA ZADRUGE BORI SE ZA STARATELJSTVO: Divnu DNK socijalno tužilo zbog zanemarivanja deteta! (FOTO)

Stars -

Socijalna služba u Svilajncu podnela je tužbu protiv Divne Milanović, koja se se proslavila učešćem u emisiji "DNK", zbog zanemarivanja maloletnog deteta, jer ga je ostavila roditeljima i bez njihovog znanja ušla u rijaliti, ekskluzivno saznaje Kurir.

foto: Printscreen/Youtube

Bivša učesnica "Zadruge" i njen suprug Marko Kocić u septembru prošle godine prihvatili su poziv za učešće u "Zadruzi" i dvogodišnju ćerku Kristinu ostavili na čuvanje njenoj majci i ocu, s opravdanjem da idu u Beograd samo na dva dana. Nakon tri meseca, dva socijalna radnika pojavila su se u selu Gložane i oduzeli im devojčicu, koja je i dan-danas u hraniteljskoj porodici.

foto: Printscreen/Youtube

- Divna je u martu ove godine napustila rijaliti i ćerku je videla samo tri puta. Trebalo je da joj vrate dete nakon njenog izlaska iz takmičenja, međutim, socijalna služba ju je tužila zbog njene neodgovornosti i postoji mogućnost da će joj trajno oduzeti dete. Trenutno su na sudu i Divna čini sve da vrati ćerku, iako neće biti lako. Krajem oktobra je poslednje ročište i tada će se znati sve.

foto: Printscreen

Ona je angažovala advokata i veruje da će ponovo Kristinu držati u naručju - otkriva naš izvor.

foto: Vladimir Šporčić

Pozvali smo Divnu za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

foto: Printscreen

- Još mi nisu vratili Kristinu, mnogo mi je teško. Išla sam da je vidim i uvek sam plakala. Ona zna ko sam i mnogo me voli, ali šta ću kada je sada u drugoj porodici koja brine o njoj. Socijalna služba me je tužila zato što nisam obavestila svoje roditelje da ulazim u rijaliti i sada ispaštam zbog toga. Da sam im rekla šta mi je namera, otac mi nikada to ne bi dozvolio. Marko i ja ćemo se boriti do kraja, pa šta bude - biće. Živim za dan kada ću je vratiti i kada će ona doći kući - rekla je Milanovićeva za Kurir, koja nema nameru da ponovo ulazi u rijaliti. Podsetimo, bivši učesnici "Zadruge" Marko i Divna DNK ostali su bez dvogodišnje ćerke Kristine u novembru prošle godine. Odlukom suda, socijalna služba iz Svilajnca oduzela je dete Kocićima zbog neadekvatnih uslova u kojima je živelo. Socijalni radnici došli su u dom Divninog oca Tome Milanovića u selu Gložane i predali rešenje o privremenom oduzimanju malene Kristine. Deda, kome su roditelji ostavili ćerku na čuvanje dok su boravili u rijalitiju, doživeo je šok. Pokušao je da zadrži unuku, ali ipak protiv zakona nije mogao.

Kurir.rs/ Marija Dejanović/ Foto:

Ko su Divna i Marko

Divna Milanović i Marko Kocić javnosti su poznati kao bračni par iz emisije "DNK". On je pričao pred suprugom kako je vara na svakom ćošku i dovodi ljubavnice u kuću, a ona sve to podržava. U jednom trenutku se izlanula i otkrila kako je i ona njega prevarila s najboljim drugom, sinom izvesnog Žike, dok je Žika sedeo na trosedu i slušao.

foto: PrintScreen

Kasnije su prihvatili učešće u prvoj sezoni "Zadruge" i tu se proslavili. Marko je pre Divne napustio takmičenje, a ćerka im je već uveliko bila oduzeta. Divnini roditelji nisu imali adekvatne uslove za njeno odgajanje.

Divna Milanović

foto: Svet / N.Kostić

rođena: 24. decembar 1992. mesto: Jagodina brak: vanbračna zajednica deca: ćerka Kristina

Marko Kocić

foto: Svet / N.Kostić

rođen: 15. april 1987. mesto: Beograd brak: vanbračna zajednica deca: ćerka Kristina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track