BLIZNAKINJE IZ ZADRUGE DELE DEČKA? Nevena i Miljana Arsić zaljubljene do ušiju: On nema ništa protiv! (FOTO)
Foto: Instagram

U LJUBAVI VEĆ NEKOLIKO MESECI

BLIZNAKINJE IZ ZADRUGE DELE DEČKA? Nevena i Miljana Arsić zaljubljene do ušiju: On nema ništa protiv! (FOTO)

Stars -

Nevena i Miljana Arsić, učesnice "Zadruge 2", dele istog "muškarca"! Atraktivne bliznakinje i bivše voditeljke već nekoliko meseci su u vezi sa Stankom, devojkom koja se predstavlja kao muškarac i koja je dobro poznata u estradnim krugovima!

Kako tvrde dobro obavešteni izvori, Stanko je već bio u šemi sa nekoliko poznatih pevačica i starleta, a kako saznajemo, veoma je imućan i galantan prema svojim izabranicama. Njegovo srce nedavno su osvojile buduće učesnice "Zadruge", bliznakinje koje će po svoj prilici napraviti haos u drugoj sezoni ovog rijalitija.

foto: Instagram

"Nevena i Miljana su često u noćnom provodu, obožavaju izlaske po beogradskim klubovima, pa su tako i upoznale Stanka. One su devojke slobodnih shvatanja i njima ništa nije strano i neobično, žele sve da probaju i ne mare šta će reći njihova okolina za ovu vezu. Najpre se Nevena zaljubila u Stanka, a kada joj je sestra rekla da se i njoj dopada, predložila joj je da obe budu u vezi sa istom osobom. Stanko, naravno, nije imao ništa protiv", kaže naš izvor blizak sestrama.

foto: Instagram

U prilog našim saznanjima govore i fotografije na društvenim mrežama Nevene i Miljane, na kojima su često u društvu Stanka i poziraju dok se grle i ljube. Inače, izabranica bliznakinja prvi put je u javnosti viđena na promociji albuma Milice Pavlović pre godinu i po dana. Njih dve su tada došle zajedno do hotela gde se održavala proslava, držeći se ruku podruku, ali pevačica tada nije objašnjavala ko je njena pratilja.

"Stanko obožava estradu i druženje s poznatima, često je u njihovom društvu, a i pevačice nju obožavaju. Ona je jako duhovita i neposredna osoba, pravi je prijatelj i džek. Inače, njen otac je takođe poznat, poslovan čovek. Vlasnik je taksi udruženja, ali njegova naslednica ne želi da se bavi ovim biznisom, već je odabrala da se bavi drugom profesijom", kaže izvor.

Miljana i Nevena Arsić pre tri godine su se prijavile za učešće u rijalitiju "Maldivi", ali su dobile posao voditeljki ovog programa. Njih dve su tada istakle da im se ostvario životni san, međutim, nakon završetka šoua nestale su sa malih ekrana. Njih dve su privlačile pažnju medija zbog atraktivnog izgleda, pa je mnogima čudno što nisu nastavile karijeru.

foto: Instagram

(Kurir.rs, J. Stuparušić, I. Ercegovčević/ Foto: Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track