KEMIŠ JOJ NIJE PRVA LJUBAV, A PRVO DETE JE RODILA SA 18! Tajne između hitova i propalih brakova Zorice Brunclik (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

KAO španska sAPUNICA

KEMIŠ JOJ NIJE PRVA LJUBAV, A PRVO DETE JE RODILA SA 18! Tajne između hitova i propalih brakova Zorice Brunclik (FOTO)

Stars -

Slavna pevačica narodnog melosa Zorica Brunclik pored uspešne karijere iza sebe ima i vrlo intrigantan privatan život. Ona se do sada više puta udavala i ima četvoro dece - Mariju, Đorđa, Zlatu i Miljanu. Ćerku Mariju dobila je već sa 18 godina i to u vanbračnoj zajednici.

Prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića, koji je danas oženjen i ima dvoje dece.

foto: Printscreen Instagram

Ovaj brak se brzo završio, pa je Brunclikova sreću potražila u drugom harmonikašu Ljubi Kešelju, kojem je rodila ćerku Miljanu. On navodno nikada nije hteo da je prizna, a retko se sa njom viđa i čuje.

foto: Printscreen You Tube

"Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene. Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina", izjavila je Zorica svojevremeno.

Brunclikova je danas u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom sa kojim ima ćerku Zlatu Aranđelović. Ona je modna blogerka i mamina stilistkinja.

A post shared by Djordje Tutic (@djordje_tutic) on

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track