OPUSTIO SE

ŠTA RADIŠ, MILANE, NA GEJ PLAŽI!? EKSKLUZIVAN SNIMAK! Stanković među golim muškarcima u Španiji! ŠOK! (KURIR TV)

Stars -

Milan Stanković uhvaćen je na gej plaži Mar bela u Španiji! Kurirov paparaco uslikao je bivšu zvezdu "Granda" i bivšeg dečka Rade Manojlović kako se sa dva prijatelja sunča i provodi u Barseloni na festivalu Srkit (Circuit), koji je, sudeći po fotografijama, namenjen nudistima homoseksualnog opredeljenja.

Pevač je na more stigao oko podneva, stavio svoj peškir na ležaljku i prepustio se uživanju na suncu. Nakon sat vremena, kada je shvatio da su oko njega isključivo golišavi muškarci, Stanković se obukao i diskretno napustio plažni bar.

foto: FOTO KURIR

- Ne znamo da li je Milan slučajno ili namerno odabrao baš gej plažu, za koju svi znaju da je to, ali se vrlo pristojno ponašao. Došao je sa dva druga. Bio je raspoložen, ali se nije dugo zadržavao - kaže za Kurir jedan od mladića koji se zatekao u neposrednoj blizini popularnog pevača.

foto: FOTO KURIR

Stanković je tajnovit kada je njegov privatni život u pitanju, pa je javnosti jedino poznata njegova veza sa koleginicom Radom Manojlović, s kojom je proveo pet godina. Njih dvoje su se upoznali tokom treće sezone "Zvezda Granda", a romansu su započeli 2008. Njihova veza bila je turbulentna i obeležena raskidima. Zatim su se 2011. godine pojavile glasine o njihovom venčanju, ali se to nikada nije dogodilo i stvari su ubrzo krenule nizbrdo. U decembru 2012. dolazi do svađe i raskida.

Milan se nakon veze sa Radom nikada u javnosti nije pojavio ni sa jednom devojkom, a kružila u nagađanja da je naklonjen istom polu, ali on ih je demantovao.

Ovim povodom pozvali smo Milana: - Da li ste normalni? Neću da komentarišem gluposti, nije ni prvi ni poslednji put da me maliciozno dovode u taj kontekst. To je moj komentar, hvala na svemu - rekao je Stanković.

foto: FOTO KURIR

30 godina ima Milan Stanković 5 godina je proveo sa Radom Manojlović

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track