NEMAČKA ŠTAMPA BRUJI O MIRI ŠKORIĆ! PEVAČICA OSULA PALJBU PO NATO: Treba za uši da ih dovučemo u naše bolnice! Sve su nas POTROVALI
Foto: Zorana Jevtić

završila u evropskim medijima

NEMAČKA ŠTAMPA BRUJI O MIRI ŠKORIĆ! PEVAČICA OSULA PALJBU PO NATO: Treba za uši da ih dovučemo u naše bolnice! Sve su nas POTROVALI

Stars -

Mira Škorić osvanula je u na jednom poznatom portalu u Nemačkoj zbog izjave da će se pridružiti građanima koji će u oktobru tužiti zemlje članice NATO koje su 1999. godine bombardovale Srbiju osiromašenim uranijumom.

Njena izjava da su nas sve potrovali izazvala je buru komentara i oprečna mišljenja kod tamošnjih čitalaca. Jedni su je kritikovali, a drugi podržali.

Podsetimo, Škorićeva je na manifestaciji u Leskovcu održala sjajan koncert, nakon kojeg je odgovarala na brojna pitanja novinara, pa se između ostalog osvrnula i na svoju bolest.

"Ne volim da razmišljam o sebi kao da sam bolesna osoba, jednostavno guram dalje, živim i pevam iskreno. Međutim ja, kao i mnogi građani, pretrpela sam brojne posledice zbog bombardovanja. Sve ih zbog toga treba tužiti! Sve su nas potrovali! I ne samo da se tuži, već da ih za uši dovučemo u naše bolnice i sprovedemo ih kroz onkološka odeljenja na kojima leže deca. To je strašno! Vi ne znate koliko su to divna i pametna deca, a moraju da se bore s nečim što ih izjeda", rekla je Mira.

foto: Printskirn

(Kurir, Lj. S/ Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track