Najnovije vesti

STANIJA SE NADA DA ĆE IZDRŽATI: Imaću SEKS tek posle 3 meseca, oko mene muškarac treba da se TRUDI!
Foto: Printscreen/TV Pink

ASKETA

STANIJA SE NADA DA ĆE IZDRŽATI: Imaću SEKS tek posle 3 meseca, oko mene muškarac treba da se TRUDI!

Stars

Stanija Dobrojević otkrila je da već ima tri simpatije u "Zadruzi 2", ali je priznala da seks u rijalitiju neće imati minimum tri meseca.

 

foto: Youtube screenshot

Popularna starleta, poučena prethodnim iskustvima i ljubavima u šouu ovakvog tipa, iznela je svoj stav o vođenju ljubavi pred kamerama i otkrila da muškarac mora oko nje mnogo da se trudi. Stanija je u razgovoru s Ognjenom Amidžićem rekla da već ima nekoliko udvarača i priznala koji joj se muškarci sviđaju.

foto: Printscreen/TV Pink

- Dosta vremena provodim s Vladimirom Tomovićem. On je inteligentan, duhovit i našao je svoj način da mi se približi. Rekao mi je: "Stanija, da mi kaže cela kuća da ti se dopadam, ja ne bih smeo da ti priđem pred milionskim auditorijumom. Zamisli da me odbiješ, ne bih smeo da se vratim u Crnu Goru." Za iskrenost ima plus kod mene. Ali družim se s mnogim muškarcima u kući i ima dosta tenzije među njima jer svaki čeka da mu ja aplaudiram, takmiče se. Već se stvaraju emocije i varnice, ali ne mogu da kažem s kim. Mogu samo da otkrijem da su mi tri muškarca simpatična - Vlada, Bojan Gaćeša i Lazar Jeremić - otkrila je Stanija i dodala da pored nje druge devojke nemaju šanse.

 

foto: Printscreen
foto: Printscreen Pink tv

- Neke devojke su na stend-baju jer kada muškarci vide da nema prolaza kod mene, pripremaju teren da idu od jedne do druge. U tri dana sam imala takve situacije. Nije mi nimalo lako, ali seksa nema prvih mesec-dva, sad nema niko šanse. Tek posle trećeg, četvrtog meseca to može da bude. Ipak sam ja prekucala ove igrice, izgrađena sam kao ličnost. Onaj ko mi se približi drugarski ima šanse. Oko mene treba da se trudi. Ali neki muškarci, kada vide da treba da pokažu više nego dobro telo, umeju dobro da ginu, a neki traže lakšu priliku - rekla je Stanija.

 

foto: Printscreen/TV Pink

Inače, Lazar je pre neko veče priznao starleti da gaji osećanja prema njoj. I Bojan je bacio oko na Staniju i pokušava da joj se približi.

 

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen TV Pink

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...