VOĐA ŠKALJARSKOG KLANA  BIO JE SA DEJANOM ŽIVKOVIĆ KAD SU GA HAPSILI: Evo kakav je pogled manekenka imala iz LUKS VILE u Kotoru
Foto: Kurir, Printscreen Instagram

BILI SU U VEZI PRE 4 godine

VOĐA ŠKALJARSKOG KLANA BIO JE SA DEJANOM ŽIVKOVIĆ KAD SU GA HAPSILI: Evo kakav je pogled manekenka imala iz LUKS VILE u Kotoru

Stars -

Kotoranin Jovica Vukotić (38), koji je označen kao vođa "škaljarskog klana", uhapšen je u turskom letovalištu Antalija u društvu srpske manekenkeDejane Živković (26), poznatom i po vezama s fudbalerima Vladimirom Stojkovićem i Lolom Smiljanićem i teniserom Damirom Džumhurom.

??

Објава коју дели Deyana? (@dejanazivkovic) дана

Vukotić i Živkovićeva navodno su duže od mesec dana živeli u iznajmljenoj kući u oblasti Lara u ovom letovalištu, a od aprila ove godine putovali su po Evropi zajedno.

Dejana Živković, inače ćerka ambasadora Srbije u Kongu Radomira Živkovića, koja je poznata i po ljubavnoj vezi koju je imala sa golmanom Vladimirom Stojkovićem Stojketom, sa Vukotićem je bila u vezi i tokom 2014, ali do hapšenja u Turskoj nije bilo poznato da su obnovili ljubavnu romansu.

Dejana je često dok su ranije bili u vezu često bila u Kotoru, a evo kakav je pogled imala kada je provodila vreme u njegovoj vili.

Getting ready ???? little #black dress ?

Објава коју дели Deyana? (@dejanazivkovic) дана

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track