Kraj provere

TAMARI ĐURIĆ POLICIJA VRATILA BMW: Starleta u stanicu po auto došla u vrućem šortsu, a onda peške otišla kući (KURIR TV)

Stars -

Starleti Tamari Đurić policija je vratila terenac BMW X6, koji joj je oduzet početkom avgusta kada ju je patrola zaustavila na uglu ulica Francuske i Strahinjića Bana u centru Beograda.

Tamara je u sredu uveče u pratnji jednog muškarca došla u Policijsku stanicu Stari grad u Ulici majke Jevrosime, ispred koje je bio parkiran crni BMW. Nešto pre 21 sat muškarac koji je bio sa njom je seo u terenac i odvezao ga, dok se atraktivna Tamara odlučila za laganu šetnju, pa je peške napustila parking ispred stanice.

- Policija se uverila u ispravnost vozila i zvali su me pre dve-tri nedelje da mi ga vrate. Bila sam na putu, sinoć sam se vratila i otišla po svoj automobil. Više neće biti takvih problema, ja sam prvi vlasnik i kola se vode na moje ime. Nakon tolikih provera, ovaj auto je najregularniji auto u zemlji - rekla je za Kurir Tamara Đurić.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Tamaru je policija zaustavila 8. avgusta, BMW koji je vozila ubrzo joj je oduzet, a ona privedena na informativni razgovor u policijsku stanicu.

Starleta je za Kurir otkrila da je problem bio u tome što nije imala potrebna dokumenta kod sebe tokom rutinske provere policije.

- Policija je radila svoj posao. Kada su me zaustavili, nisam imala sva potrebna dokumenta kod sebe. Nije bilo nikakvog krivičnog dela, prekršaja, kao ni neprijatnosti. Automobil su zadržali zbog procedure - rekla je Tamara Đurić ranije za Kurir.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Foto Ana Punković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track