ACA ŽIVANOVIĆ NEĆE DA SE ŽENI: Obožavateljke ne prestaju da mu šalju GOLE FOTOGRAFIJE, ali pevač OTKRIO šta bi mu jedino ZAGOLICALO MAŠTU!
Foto: Filip Plavčić

Pinkova zvezda iznenadio

ACA ŽIVANOVIĆ NEĆE DA SE ŽENI: Obožavateljke ne prestaju da mu šalju GOLE FOTOGRAFIJE, ali pevač OTKRIO šta bi mu jedino ZAGOLICALO MAŠTU!

Stars -

Iako je nedavno priznao da razmišlja o ženidbi, na koju ga u poslednje vreme sve češće nagovaraju roditelji, popularni pevač Aca Živanović priznao je da, po svemu sudeći, na ludi kamen neće stati u skorije vreme.

"Neću da se ženim! Kažu mi moji da bi to bilo najbolje za mene. Ali, ipak neće biti ženidbe, na svačiju žalost osim na moju, rekao je Aca, a potom otkio razloge.

"Pa, neće biti, raskinuo sam sa devojkom. Idemo Jovo nanovo. Skoro smo raskinuli, pre desetak dana. Neki razlozi su postojali. Daljina, ljubomora, svašta nešto.Obostrano je bilo to.Oboje smo bili ljubomorni, daljina nas je udaljila i veza je pukla. Tako to ide", objasnio je Aca iz "Pinkovih zvezda".

Iako je odnedavno solo, Živanoviću još uvek e prilaze devojke, ali mu se na razne načine udvaraju putem društvenih mreža.

"Kad otvorim Instagram, pročitam sve i svašta! Šalju mi devojke i gole slike, naravno, pa toga ima uvek. Snimaka nema. Eto, vidiš, na to bi možda mogle da pređu. Slike? Pa slike imamo svi", našalio se popularni pevač.

Kurir.rs, Pink / Foto: Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track