Najnovije vesti

OSOBI KOJU NAJVIŠE VOLIM NISAM MOGAO DA KUPIM CIPELE JER NE HODA, NI KNJIGE JER NE VIDI: Ženu iz NAJTUŽNIJE PESME Dina Merlina stigla je ZLA KOB (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

Da šutiš

OSOBI KOJU NAJVIŠE VOLIM NISAM MOGAO DA KUPIM CIPELE JER NE HODA, NI KNJIGE JER NE VIDI: Ženu iz NAJTUŽNIJE PESME Dina Merlina stigla je ZLA KOB (VIDEO)

Stars

Pevač Dino Merlin ima brojne hitove, a većina je imala biografsku notu, pa su i zbog toga bile tako slušane i popularne.

Pesma “Da šutiš“ je jedna od najpopularnijih, a napisao ju je pevač i tekstopisac Eldin Huseinbegović čija je žena Emka imala sve - muža koji je voli, lepotu, ali je dobila i zlokobnu bolest - multipla sklerozu.

Ljubav i posvećenost prema supruzi bili su Eldinu Huseinbegoviću motiv da napiše neke od svojih najlepših pesama. Jednu od njih “Da šutiš” otpevao je Dino Merlin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve što poželim samom sebi Svakom ću drugom željeti.. Slik'o @tarikomerhodzic

Објава коју дели Eldin Huseinbegovic (@eldinhuseinbegovic) дана

- Osobi koju najviše volim nisam mogao da poklonim cipele, jer ona ne hoda. Ni knjigu, jer ne vidi, pa sam došao na ideju da supruzi Emki poklonim album. Moja žena je slepa i u kolicima je. Kad bih mogao da vratim vreme i kad bih znao da će oslepiti i biti u kolicima, opet bih je oženio - rekao je tada Eldin.

U aprilu 2013. godine, nakon nekoliko godina borbe protiv ove mučne bolesti, Emka je preminula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svima reci da sam tu!?? #dinomerlin #dinomerlincitati #dinomerlinquotes #dasutis

Објава коју дели Dino Merlin (@dino_merlin_quotes) дана

Kurir.rs/Foto Dragana Udovičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...