NE ŽELIM DA ME UPAMTE KAO CECINU ĆERKU! Anastasija progovorila o karijeri i planovima, pa otkrila svoj NAJVEĆI STRAH! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

NE ŽELIM DA ME UPAMTE KAO CECINU ĆERKU! Anastasija progovorila o karijeri i planovima, pa otkrila svoj NAJVEĆI STRAH! (FOTO)

Stars -

Anastasija Ražnatović, pevačica i ćerka naše najpoznatije folk dive Svetlane Cece Ražnatović, nedavno je i sama zakoračila u svet muzike. Njena prva pesma i spot "Savršen par" doživeli su veliki uspeh. Iako joj je mama najveća podrška i uzor kada je reč o karijeri pevačice, Tasa, kako je prijatelji zovu, želi da je u budućnosti ne oslovljavaju samo sa "Cecina ćerka".

foto: Pritnscreen

Svaki put kada se pojaviš u javnosti, izgledaš perfektno. Žene obično kažu da im je potrebno 15 minuta kako bi se spremile za izlazak. Koliko vremena je tebi potrebno?

"Neću da vas lažem, meni treba veoma mnogo vremena. Tu je profesionalna šminka, za koju je potrebno izdvojiti oko sat, pa za frizuru još minimum toliko. Odabir haljine, svakodnevne probe kod kreatora… Sve to iziskuje dosta vremena. Meni ne treba 15 minuta, kako neke žene vole da kažu, smatram da sve one koje kažu da se tako brzo spremaju nisu baš iskrene".

foto: Damir Dervišagić

Kada vidiš svoj odraz u ogledalu, da li si zadovoljna? Jednom prilikom si rekla da bi volela da povećaš grudi i operišeš nos, ali ti mama to brani. Postoji li još nešto što bi na sebi volela da ispraviš?

"Kada sam to rekla, bila sam mnogo mlađa, i nekako je išlo uz moje godine. Tada sam imala tu nesigurnost, ali sam vremenom shvatila da je najbitnije kako se osećaš i kako sebe vidiš iznutra i kakva jesi zapravo. Strahovi koje su povezani sa mladim godinama, koje sam nekada imala, ostali su iza mene".

foto: Printscreen/Instagram

Kako ti sebe vidiš?

"Ja sam zadovoljna, kako svojim izgledom, tako i sobom, generalno. Ništa ne bih menjala ni fizički, ni psihički".

Prvu pesmu "Savršen par" napisala si sama. Zašto sledeću takođe ne napišeš sama? Zašto si se odlučila za Marinu Tucaković i da li će to biti prva pesma koju će Marina napisati nakon duge pauze?

"Da. Marina je pre svega naša kućna i dugogodišnja prijateljica, a zatim i saradnica moje majke. Ona je neprikosnovena u svom poslu. Ne znam ko bi bolje od nje mogao da odradi taj posao. Kada je reč o mojoj karijeri, želim da sve bude besprekorno i želim da vodim računa o svakoj mogućoj sitnici. Kad govorimo o tekstu pesme, mislim da Marina to najbolje može da uradi".

foto: Printscreen/TV Pink

Da li je već počela da je piše? Da li je nešto već napisano?

"Ne mogu vam reći ništa konkretno, osim da je javila da počinje da piše pesmu, pa ćemo videti".

Kada bi ti volela da tvoja nova pesma ugleda svetlost dana? Koji su tvoji planovi?

"Mada sve zavisi od mojih mnogobrojnih saradnika, planiram da to bude za otprilike tri meseca".

foto: Printscreen

S obzirom na to da iza sebe imaš čitav tim koji radi na tvojoj karijeri, gde vidiš sebe za deset godina?

"Sa odličnom karijerom, sa partnerom ili sa osobom sa kojom sam u braku, srećna, zadovoljna, ispunjena… Da niko više ne kaže: "Ona je Cecina ćerka“, da imam svoje ime i mnogo lepih stvari iza sebe".

Da li pratiš neki rijaliti? Imaš li vremena, interesovanja za to? Da li bi možda pevala na nekoj žurki u "Zadruzi"?

"Pa ja ne nastupam. Sigurno još jedno godinu i po neću nastupati, pa mislim da ću rijaliti preskočiti, između ostalog i zbog toga. Ne pratim "Zadrugu".

foto: Printscreen

Pisalo se da si u prvoj sezoni javno podržala Kiju?

"Nisam nikoga podržavala, potpuno sam sa strane. Nemam veze sa rijalitijima, niti sam podržavala ovu ili onu stranu. To me ne zanima i tako će i ostati".

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Alo / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track