BILA JE NAJLEPŠI NACIONALNI SIMBOL: Posle udaje za bogatog biznismena u Veneciji povukla se iz javnosti, a u 49. izgleda FANTASTIČNO!
Foto: Printcreen

Posvetila se privatnom životu

BILA JE NAJLEPŠI NACIONALNI SIMBOL: Posle udaje za bogatog biznismena u Veneciji povukla se iz javnosti, a u 49. izgleda FANTASTIČNO!

Stars -

Voditeljku Branku Nevestić nazivali su najlepšom damom sa malih ekrana. Za dva meseca voditeljka će proslaviti 50. rođendan, a javnost je pamti po buzburkanoj karijeri na televiziji.

Iz rodnog Tomislavgrada u Bosni i Hercegovini sa svega osamnaest godina došla je u Beograd na studije. Toko 1995. godine dolazi na televiziju BK gde je vodila brojne informativne emisije. Sa svega 27 godina postaje jedno od omiljenih lica. Nakon što je zatovrena BK televizija odlazi na RTS kao voditelj i jedan od urednika najgledanije emisije, drugog Dnevnika, bila je i “nacionalni simbol”, a na “ružičastoj televiziji” vodila je jednu od najgledanijih licencnih emisija “Piramidu”.

Sunce i more

Објава коју дели Branka Grujic (@corallo_verde) дана

Paralelno sa profesionalnim razvojem, njen privatan život pokušavala je na sve način da sakrije od očiju javnosti. Nije ostala imuna na šarm Momčila Lavrnića, a iz te ljubavne veze dobila je sina Luku. Ljubav nije dugo trajala, a Momčilo se nakon kraha veze oženio pevačicom Anom Stanić.

Branka je upoznala sadašnjeg supruga Branislava Grujića i sa njim 2010. godina započinje ljubavnu vezu, a njegovi poslovni angažmani u Rusiji uticali su na to da godinu dana od početka veze raskinu. Međutim, u njihovom slučaju ljubav je bila jača, te su dve godine od kraha veze ponovo obnovili svoju ljubav.

"Mi smo bliski prijatelji i to je vrlo kontinuirani odnos koji traje već tri godine i nikad ga nismo prekidali. Mogu da vam kažem da je on, pored mog sina Luke, muškarac koji mi najviše znači u životu", rekla je Branka u jednom intervju nakon obnove veze.

foto: Printcreen

Na jednom imanju u Slankamenu upriličili su građansko venčanje, a posle nekoliko dana usledilo je crkveno u Veneciji. U pravoslavnom hramu „San Giorgio dei Greci“ stigli su gondolom iz romantičnog hotela “Ćiprijani” gde su bili bili smešteni najbliži članovi porodice i prijatelji.

Odmah nakon što je sklopila brak, Branka se povukla sa malih ekrana i posvetila privatnom životu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track