DRUŽE SE JOŠ OD ŠKOLSKIH DANA, A MILICA PAVLOVIĆ OTKRIVA: Dala je ovaj HIT savet Dragani Mićalović, a glumica ju je odmah poslušala!
Foto: Printscreen/Instagram

ZGODNA JE , ALI SKROMNA

DRUŽE SE JOŠ OD ŠKOLSKIH DANA, A MILICA PAVLOVIĆ OTKRIVA: Dala je ovaj HIT savet Dragani Mićalović, a glumica ju je odmah poslušala!

Stars -

Milica Pavlović i Dragana Mićalović nerazdvojne su još iz školskih dana, zbog čega na gradska dešavanja uglavnom dolaze zajedno. Kako kažu, jedna druga savetuju i međusobno se zdušno podržavaju.

Milica je otkrila da Dragani sugeriše da se provokativno obuče, što je ona u poslednje vreme posluša.

"Dragani sam rekla: ti si najlepša mlada glumica, prezgodna si, a uz to si skromna i poštena. Imaš sve ljudske kvalitete i izuzetno dobro radiš svoj posao i treba da pokažeš čime raspolažeš", ispričala je Milica.

Kako je prijateljstvo pevačice i glumice počelo još u školskoj klupi u njihovom rodnom gradu Leskovcu, one su do današnjih dana mnogo toga prošle zajedno. Poslednjih godina zbog poslovnih obaveza ne viđaju se često, ali time njihov odnos ne gubi na kvalitetu.

"Ponekad se ne vidimo mesec i po dana jer Milica stalno putuje na nastupe, a ja imam snimanja. Međutim, uvek znamo da jedna na drugu možemo da računamo za sve na svetu", rekla je Dragana.

Zajednička osobina njih dve je da o ljubavnom životu ne pričaju javno, a ukoliko bi se isti muškarac zaljubio u obe, one bi nestale iz njegovog vidokruga.

"Povukle bismo se obe, takav nam ne treba", ističe Dragana, a Milica dobacuje da je prijateljstvo važnije od mladića.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja