DANAS SMO SE UPOZNALI, ZA 7 DANA VIDELI, A 8.DANA SMO SE VENČALI: Sudbina Ekstra Nene godinu dana posle ŠOKIRALA JE SRBIJU!
Foto: Dragan Kadić

pevačica krila mračnu tajnu

DANAS SMO SE UPOZNALI, ZA 7 DANA VIDELI, A 8.DANA SMO SE VENČALI: Sudbina Ekstra Nene godinu dana posle ŠOKIRALA JE SRBIJU!

Stars -

Snežana Berić, kako glasi njeno kršteno ime, imala je život pun prepreka i promena. Odrastanje joj nije bilo lako, sa 16 godina je ostala bez roditelja, sama sa sestrom o kojoj je brinula. Uprkos svemu, o privatnom životu Ekstra Nene se malo zna.

Ona je progovorila o tome kakoje rešila da uđe u brak sa svojim suprugom:

"Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina. Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste k'o latino serija." To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti", izjavila je tada Nena.

Brak im se okončao posle manje od godinu dana. Retko kada je govorila o razlozima:

"Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti", naglasila je Ekstra Nena u emisiji "Iz profila".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Blic, Ilustrovana politika / Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja