Najnovije vesti

DINO MERLIN JE ODRASTAO BEZ OČEVE LJUBAVI: Branili su mu da čitav život voli Amelu, njihovog sina NIKADA NISMO videli, a MNOGO LIČE i sve mu daje (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

PLJUNUTI

DINO MERLIN JE ODRASTAO BEZ OČEVE LJUBAVI: Branili su mu da čitav život voli Amelu, njihovog sina NIKADA NISMO videli, a MNOGO LIČE i sve mu daje (FOTO)

Stars

Pevač Dino Merlin sa suprugom Amelom, s kojom mu nisu dali da se oženi, ima sina Hamzu i ćerku Naidu, ali se o njima malo zna. Oni se ne bave javnim pozivom, a nikada nisu voleli da se uz tatu provlače po medijima.

Hamza Dervišhalidović ima dvadeset šest godina, školovao se u Berlinu, a studirao je Menadžment i političke nauke u Istanbulu.

Iako ga nema ispred kamera i fotoaprata, Hamza je među timom ljudi koji učestvuje u svim projektima koji se tiču njegovog oca. Ono što je svakako interesantno je i to koliko lični na svog oca što možete videti na fotografiju Dina Merlina iz mlađih dana.

"Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući", irekno je ispričao Dino u jednom intervjuu iako je bilo oznato da on ne voli mnogo da otkriva o svojoj porodici.

Podsetimo, pevač je jednom prilikom ispričao da je on odrastao bez oca, kao i to da je njegova majka propatila kroz život.   

"Moja majka je bila nesrećna jer je samo pričala o čoveku koji ju je napustio, koji je nije voleo, a to je bio moj otac. Tragična je situacija kada zaista voliš nekoga ko ti ne uzvraća ljubav. A mama je bila omiljena, znala je da pozamljuje novac da bi drugima pomagala. Bila je taj “baj-pas” za druge - rekao je pevač.

foto: Printscreen/Facebook

"Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Foto Dragan Kadić 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...