ANABELA DANIMA NA LEKOVIMA, NE USTAJE IZ KREVETA: Zaplela se kao pile u kučine! Pevačica u PAKLU dok joj je ćerka u rijalitiju! OGLASIO SE I MUŽ NASILNIK
Foto: Kurir

PALA U DEPRESIJU

ANABELA DANIMA NA LEKOVIMA, NE USTAJE IZ KREVETA: Zaplela se kao pile u kučine! Pevačica u PAKLU dok joj je ćerka u rijalitiju! OGLASIO SE I MUŽ NASILNIK

Stars -

Nakon skandala iz prve sezone "Zadruge", priča o "ljubavnici Luni" nastavila se i u drugoj sezoni, što blogerkinoj majci Anabeli Atijas nimalo lako nije palo. Kako se navodi, ona nije želela da je sputava u odluci da se vrati u rijaliti, a nije se slagala sa tom njenom odlukom.

foto: Printscreen Pink

S druge strane, problemi sa suprugom Andrejom Atijasom sve su veći. Nakon što ga je prijavila za porodično nasilje i izbacila iz stana, on navodno ne odustaje i ne bira sredstva da je privoli na pomirenje.

"Anabela je već danima na lekovima i ne ustaje iz kreveta. Ne želi nikoga da vidi i plače non-stop. Preživljva pravi pakao zbog Lune i Andreja. Sve ju je to dotuklo, naročito što je zbog Lune i napada da je ljubavnica bila na meti osude prethodnih godinu dana, a sve se sada nastavlja. Teško joj je jer ne može više da gleda dete kako pati i grca u suzama i nervnom rastrojstvu u rijalitiju, a s druge strane ona sama ima probleme u braku", kaže izvor blizak pevačici.

foto: Damir Dervišagić

"Gagi dolazi svakodnevno, brine o njihovoj ćerkici Nini, ali i o Blankici, koju Anabela ima sa Atijasom. Digao je ruke, pa samo odrađuje obaveze i ide u kupovinu. Žena koja dolazi da čisti kuću kaže da je nikada takvu nije videla, da u njenom braku sa Andrejem već duže vreme ne funkcionišu stvari, ali da je najveći problem alkoholizam. Pre nego što se dogodio incident sa Andrejem, ona je htela da traži od 'Pinka' da omoguće Luni razgovore sa njenim psihijatrom i da joj promene dozu lekova ako je potrebno. Krivi sebe što je nije sprečila da uđe u rijaliti, uplašena je da će Luna posle nekoliko nervnih napada potpuno izgubiti živce i da joj povratka u 'normalno stanje' neće biti", kaže zabrinuta pevačicina prijateljica.

"Svašta je ona preko svojih leđa pretrpela, ni sa Gagijem joj nije bio sladak brak, ali ovo sada ju je dotuklo. Zaplela se kao pile u kučine. Brine za Lunino zdravstveno stanje, a s druge strane ne zna šta će da radi s mužem. Svesna je da se on neće promeniti i da će sukobi biti sve ozbiljniji, ali ona stalno ima potrebu da nekome pripada i bojim se da će zbog toga popustiti i tako napraviti grešku".

Takođe, Anrej se oglasio te kratko poručio da pokušava da se pomiri sa njom i da trenutno ne živi u porodičnom stanu.

"Znam da je njoj teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali verujem da će mi pružiti šansu. Ne želim da lažem, pa da kažem više neću piti ni kap alkohola, ali svakako ću smanjiti jer želim da sačuvam porodicu", tvrdi on.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Blic/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja