GODINA PUNA LJUBAVI I MRŽNJE: Pre godinu dana izgovorila je DA ne sluteći kakav je pakao čeka, a danas joj je sestra Kristina uputila URNEBESNU čestitku za rođendan! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

NOVOSADSKA BARBIKA SLAVI ROĐENDAN

GODINA PUNA LJUBAVI I MRŽNJE: Pre godinu dana izgovorila je DA ne sluteći kakav je pakao čeka, a danas joj je sestra Kristina uputila URNEBESNU čestitku za rođendan! (FOTO)

Stars -

Nataša Bekvalac, novosadska Barbika, danas umesto godišnjice braka, danas slavi samo rođendan.

Posle teške godine, Nataša rođendan proslavlja bez muškarca, sama sa svojim devojčicama, ali nikada jača i odlučnija.

Ćerke Hana i Katja su njena najveća podrška i razlog za njen osmeh.

"Nale moja... Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe...Zakoračis jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađes svoju sreću i mir začvek...ili nemi. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno i ružnih, ali zajedno. Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja... Žlim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj zivot sa osmehom i radošću, da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, Želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš... Imam još dosta želja za tebe. Ali sam se malo sada vec umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu! Voli te tvoja Kika! Srećan rođos!", napisala je Kristina svojoj sestri dirljivu čestitku.

Podsetino, ubrzo nakon razvoda od Ljube Jovanovića Nataša je uplovila u vezu sa Lukom Lazukićem. Od kada su počeli da se zabavljaju njih dvoje su svaki slobodan trenutak koristili za putovanja. Prvo su otišli na Ibicu, zatim u Amsterdam, Ženevu...

Nataša je Luku ubrzo redstvaila svim svojim prijateljimai rodbini, a ćerku Hanu je takođe upoznala sa vojim novim izabranikom. Ovu ljubav svi su podržali, a Nataša je verovala da je njihov ponovni susret zapravo znak.

Posle samo nekoliko meseci zabavljanja pevačica je ostala u drugom stanju. Bila je presrećna kada je saznala da čeka devojčicu.

Sve svoje obaveze je zapostavila i okrenula se porodici. Luka, koji se predstavljao kao IT stručnjak, radio je, ali često i izlazio. Nataša je takođe izlazila, ali mnogo manje jer joj drugo stanje to nije dozvoljavalo.

foto: Dragana Udovičić

Odlučili su da se venčaju u septembru prošle godine. Svadbu su organizovali na Ibici baš gde su se i upoznali, a od gostiju bio je samo najuži krug prijatelja.

Porodila se u februaru ove godine. Srećni tata došao je po mamu i bebu u porodilište. A onda se desila strašna noć, kada je navodno Luka Natašu udarao, stezao za ruku... Sve je završilo na sudu, budući da je prijavila supruga za porodično nasilje.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs//Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track