NISU BRAKOVI NA SRPSKOJ ESTRADI TAKO BAJNI! I ONI PATE: Ovi parovi imali su VELIKE PADOVE, razvodili se, svađali, a ovo su pravi razlozi (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ljubav pobeĐUJE SVE

NISU BRAKOVI NA SRPSKOJ ESTRADI TAKO BAJNI! I ONI PATE: Ovi parovi imali su VELIKE PADOVE, razvodili se, svađali, a ovo su pravi razlozi (FOTO)

Stars -

Mnogi estradni parovi, iako izgledaju da su srećni i nemaju problema, žive kao sav normalan svet i njihove ljubavi su trpele mnoga iskušenja.

Nakon tri godine veze, Jovana i Željko Joksimović su saopštili su da je njihovoj vezi došao kraj. Voditeljka je skinula verenički prsten, a pisalo se i o raznim uzrocima rastanka. Ipak samo nekoliko nedelja kasnije, odlučili su da svojoj vezi pruže još jednu šansu i to se ispostavilo kao prava stvar.

foto: Printscreen Instagram

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić razišli su se samo nakon godinu dana ljubavi. Mediji su preneli da je uzrok bila činjenida da se Jelena nije pojavila na Ivanovom koncertu i da nemaju dovoljno vremena jedno za drugo usled poslovnih obaveza. Ipak, i ovde je ljubav pobedila.

foto: Printscreen Instagram

Kristina Bekvalac i Ivo Martinović, dve godine pošto su se venčali na salašu, odlučili su da stave tačku na brak. Ipak, shvatili su da ne mogu jedno bez drugog, pa su se pet godina kasnije ponovo uzeli.

foto: Damir Dervišagić

Ana Nikolić i Rasta

Ubrzo nakon rođenja ćerkice odlučili su da se razvedu, ali su posle razgovora shvatili da jedno drugom znače mnogo i ostali su zajedno. Veliku buru su podigli u medijima i sukob Ane Ramadanovski i Adila Maksutović zbog nasilja u porodici, a Džjova ćerka smogla je snage i oprostila Adilu.

foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic/Foto Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track